Foto: vaDllibres


«Escriviure», proclama Ponç Pons i ens confessa que la paraula clau sempre és passió. I açò trobareu en el seu llibre El rastre blau de les formigues, passió. Passió per la cultura, per la lectura, per Menorca, per la llengua, per l’escriptura, per la vida, per tot. El poeta Ponç Pons reflexiona en aquesta obra sobre tots aquests temes, sobre la vida en definitiva, i escriviu uns aforismes que engaten el lector amb el seu vitalisme contagiós. Hi combina la cultura que ha begut de les seves nombroses lectures, molt sovint amb referències directes als autors que l’han commogut, amb la cultura i la saviesa popular de la seva estimada Menorca, de la qual es confessa enamorat i en comparteix els paisatges amb una llengua catalana deliciosament menorquina.

Si cercau un llibre que sigui capaç d’embadalir-vos amb la bellesa del llenguatge, d’alimentar-vos amb glops de savieses, d’emocionar-vos amb records d’infanteses, d’indignar-vos amb denúncies contra injustícies i, sobretot, de fer-vos venir unes ganes terribles de llegir i llegir i llegir, no ho dubteu; aquest llibre és per a vosaltres. Nosaltres ja l’hem trobat.



El llibre recomanat

Títol
: El rastre blau de les formigues
Autor: Ponç Pons
Editorial: Quaderns Crema
Any d’edició: 2014

Qui el recomana

Llibreria
: vaDllibres
Adreça: carrer de sa carnisseria, 24, Ciutadella
Qui la cuida: Marta Simon i Joan Pere Alzamora




L’ànima de la llibreria

La paraula clau sempre és passió. Sí: de la passió per la lectura, per la cultura i per la llengua va néixer fa cinc anys vaDllibres, i en viu. Intentam fer de la nostra llibreria un espai on la lectura es contagiï i s’expandeixi. Fer-la tal com ens agradaria com a lectors, amb una selecció acurada de llibres, des dels clàssics a les novetats més destacades passant per obres de les editorials petites o menys conegudes.

També volem generar una atmosfera que convidi a passar-hi una bona estona, tant a lectors grans com a petits. Tenim clar que la nostra llibreria ha de mirar cap a defora, i per açò feim tot el possible per contribuir a enriquir la vida cultural de Ciutadella, ja sigui amb presentacions, xerrades, contacontes…

En definitiva, vaDllibres és la nostra passió i la compartida amb tots els amics que en formen part d’una manera o d’una altra. Hi estau tots convidats.

Foto: vaDllibres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa