Foto: L’Obra Social “La Caixa”


Quina consciència tenen els joves del món on viuen i del lloc que hi ocupen? Quins són els seus somnis, els seus desitjos, les seves aspiracions, les seves pors, les seves idees sobre l’amor i de la mort? Youth#4 és un espectacle impulsat per L’Obra Social “La Caixa” i el Teatre Nacional de Catalunya (que és on es representarà). Ara han obert una convocatòria perquè una vintena de nois i noies d’entre quinze i divuit anys, procedents de diversos orígens, en siguin els protagonistes.

Concebut i dirigit pel director francès Didier Ruiz, Youth#4 és un procés artístic i de treball personal que permet que cada noi i noia descobreixi o redescobreixi el seu cos, que s’obri al dels altres i a l’espai que l’envolta, que faci servir la paraula d’una forma espontània i lliure. Cadascú parteix des de la igualtat, amb la seva singularitat, la seva força i les seves febleses. Al llarg d’aquest procés, les llengües i el cos es despleguen, les paraules s’enriqueixen; es teixeix una resposta diferent en relació amb un mateix i als altres, i es fa un pas endavant gràcies a la confiança adquirida i compartida.

Per participar-hi no és necessari que tinguin una experiència prèvia en el teatre. Això sí: han de tenir entre 15 i 18 anys i estar estudiant en un centre docent a Barcelona o la seva àrea metropolitana. A més, cal estar donat d’alta al programa CaixaEscena (www.caixaescena.org) formant part d’un dels grups registrats o registrar-ne un abans del 21 de setembre de 2018. D’aquesta manera es pot accedir a les bases de la convocatòria, a la documentació i a tots els detalls que cal emplenar. Els participants seran escollits en funció de la motivació, disponibilitat i implicació, i avaluats a partir d’una entrevista individual amb l’equip artístic de La compagnie des Hommes. El termini d’inscripció acabarà el 7 d’octubre.

Foto: L’Obra Social “La Caixa”

Foto: L’Obra Social “La Caixa”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa