Els mons de la cuina i del teatre s’uneixen en els Dijous exquisits, de la companyia Les filles Föllen. Xefs, performers i públic comparteixen vetllades carismàtiques, que inclouen un taller de cuina, un sopar, un espectacle i una copa.

Foto: Dijous exquisits


El cicle se celebra a l’Espai Erre del Poblenou (Barcelona) i l’aforament es limita a vint persones per oferir una experiència única i propera. El sopar conjunt fa trencar tot tipus de divisió experiencial dins les convencions de la vivència teatral. Els actors tenen la possibilitat de conèixer el públic i conversar amb totes i cadascuna de les persones que el veuran actuar. El públic gaudeix de la màxima expressió de la transformació artística, des de la quotidianitat més pura dels àpats fins a la construcció de la representació escènica, és a dir, un espectacle en viu.

Les filles Föllen són Tuixén Benet i Margherita Bergamo. Es van conèixer estudiant Coreografia i tècniques d’interpretació al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Dijous exquisits està inclòs al catàleg de Cultsurfing, un programa que treballa per crear xarxa entre projectes culturals singulars i aconseguir que tinguin més visibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa