Imatge: Google Cultural Institute


El projecte Performing Arts, creat amb la plataforma Google Cultural Institute, ens acosta a concerts i actuacions de primera línia, així com a edificis emblemàtics. Es tracta d’un site interactiu, estructurat en cinc apartats: música, òpera, teatre, dansa i performances. A la portada, hi llegim: “Mira com les millors actuacions del món prenen vida en 360º”. Ens trobem amb una interfície diferent de les dels webs convencionals, en què les fotografies panoràmiques i el disseny tenen molta força. A més de text, també hi trobem mapes, vídeos i àudios.

Imatge: Google Cultural Institute


Entre d’altres opcions, a l’apartat música hi ha l’oportunitat d’escoltar l’orquestra de Filadèlfia i l’orquestra Filharmònica de Berlín. No només això, sinó que tenim una visió panoràmica que ens permet triar el punt de vista. A òpera, destaca Lohengrin, de Wagner, feta al teatre municipal de Sao Paulo. A més, es pot accedir a les òperes de cinc ciutats diferents. Les imatges panoràmiques sempre van precedides d’introduccions que ens situen a la ciutat i a l’edifici en qüestió.

Imatge: Google Cultural Institute


A la secció teatre, la proposta de portada és Enric V, de Shakspeare, dirigida per Gregory Doran. De dansa, hi ha set opcions, com l’òpera de París. I a performances hi ha cinc iniciatives artístiques ben originals, com el Holland Festival.

Holland Festival. Imatge: Google Cultural Institute

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa