Estrella Damm


Catorze recomana gaudir de la final de la tercera edició de La tapa de l’any. El Gremi d’Hostaleria de Sitges i Estrella Damm aposten un any més pels esdeveniments en què la gastronomia de qualitat n’és la protagonista. De Balaguer a Sitges, passant per Mataró i Palamós, els finalistes són dotze restaurants d’arreu del país. Elaboraran i presentaran en directe els seus plats a l’Auditori de l’Hotel Melià Sitges. Cua de bou, bacallà, brie i alfàbrega competiran en un mateix escenari per ser el millor maridatge. Una cita obligada per als amants de la bona cuina i de paladar refinat.

L’acte el presentaran l’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany. Els acompanyarà un jurat de luxe per a l’ocasió: Meritxell Falgueras, sommelier; Mikel López Iturriaga, periodista especialitzat en gastronomia; Ada Parellada, restauradora; i Carles Tejedor, direcció gastronòmica a Oilmotion. La compra anticipada de l’entrada inclou una tapa i un quinto d’Estrella Damm a qualsevol dels 34 establiments que participen a la ruta Sitges Tapa a Tapa, que se celebra del 30 de març al 9 d’abril.

Què: la final de La tapa de l’any.
Quan: 9 d’abril d’11.00 a 13.00.
On: l’Auditori de l’Hotel Melià Sitges.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa