Amb l’etiqueta de Slow festival, Sons Solers, amb la col·laboració d’Estrella Damm, celebra la seva quarta edició a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes el divendres 14 de juliol. Els jardins Mònaco i l’amfiteatre de la finca seran els escenaris dels cinc grups que hi actuaran a partir de les vuit del vespre.


Amb la llum minvant, un entorn natural i una aposta musical de km 0, el festival pretén crear una atmosfera propera i sense presses, de qualitat i sense massificacions. L’ambient serà tan important com les actuacions. Generar un espai respectuós amb la natura i les persones és un dels objectius del festival.

Fem un repàs de les actuacions que hi trobarem.


1. Trau
A les 20:45 als jardins.
El grup de pop psicodèlic obrirà les portes del festival combinant música popular contemporània, surrealisme i quotidianitat. El quartet de Sant Boi, amb la seva estètica peculiar, mostrarà el seu imaginari irònic amb aires dels seixanta que lliga els Beatles amb Pau Riba.



2. Maria Arnal i Marcel Bagés
A les 21:45 a l’amfiteatre.
Aquest duo presentaran 45 cerebros y un corazón, un dels discs revelació del 2017. La memòria és el tema central del recull d’onze cançons que viatgen des d’Ovidi Montllor fins a Marina Ginestà, recollint temes populars com El ball del vetlatori.



3. Judit Neddermann
A les 22:45 als jardins.
Judit Nedderman presentarà el seu segon disc, Un segon; un viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí des del pop, el folk i el jazz.



4. Mazoni
A les 23:45 Mazoni a l’amfiteatre.
Amb el seu nou disc Carn, os i tot inclòs, Jaume Pla aprofita un festival proper per mostrar la vulnerabilitat. Ens explica com renéixer de les cendres només amb la guitarra i la seva veu, mostrant-nos, així, la força del creixement personal.



5. Sopa de Cabra
A les 00:30 a l’amfiteatre.
Acaben la gira de Cercles a Sons Solers. Després de més de 30 anys continuaran cantant grans èxits que marquen generacions i generacions en la música catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa