Sortegem dues entrades dobles per gaudir, el dimarts 5 de setembre a les 20.00 (les portes s’obriran a les 19:30) a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, de la festa de presentació del Mercat de Música de Viva de Vic. Si voleu participar-hi, envieu-nos un correu, abans del diumenge 3 de setembre, a [email protected]. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

Els artistes que actuaran en aquesta cita prèvia, que ens servirà com a primer tast del festival, seran Brighton 64, Dolo, Guillem Ramisa, Intana, Marga Mbande, Mueveloreina, Sara Terraza, Xarim Aresté i Xavier Baró.

Xarim Aresté
Després d’una llarga trajectòria amb Very Pomelo i acompanyant Maika Makovski, Sopa de Cabra o Sanjosex, aquesta tardor presentarà un nou disc: Polinèsies.



Brighton 64
Ompliran d’energia l’escenari amb els seus clàssics i amb les cançons del nou disc, El tren de la bruja (BCore, 2017), que han creat amb l’escriptor Carlos Zanón.



Dolo Beltrán
S’estrena en solitari amb un projecte en què totes les cançons busquen l’equilibri entre les ganes de ballar i d’explicar històries.



Guillem Ramisa
Entre l’amor, la vida i el caliu de la gent caminen les sis cançons del seu nou disc: Bondat senzilla.



Sara Terraza
Després del seu pas pel programa televisiu Oh Happy Day com a solista del Cor Geriona, ara presenta el seu projecte, d’estil pop-soul, amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.



Xavier Baró
A l’escenari del Mercat de Música Viva de Vic estrenarà una nova banda i algunes de les cançons, encara inèdites, que es publicaran en el seu proper disc.



Marga Mbande
Ve del r’n’b, el hip-hop i el soul, tot i que l’electrònica, el future dance hall i l’afrobeat marquen el seu primer treball, Mbande Sound (Slow Walk Music, 2017). Les seves lletres parlen de dones, d’independència, de valentia i de la diàspora africana.



Mueveloreina
Aquest duo que viu a Barcelona s’ha donat a conèixer a partir dels vídeos de cançons (amb mestissatges de ritmes llatins i electrònics), que defensen continguts punyents i crítics amb la societat.



Intana
Presenta el seu debut, un disc pop amb tocs d’americana i folk. Núria Moliner canta a les pèrdues i a les vegades que ens perdem, als reptes, a les pors, a la necessitat d’estimar, de marxar i de tornar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa