Foto: Llibreria de la Rambla


Els treballadors de la llibreria de la Rambla de Tarragona (Eli Sànchez, Rosa Mas i Ramon Marrugat) recomanem:

Eli: Triaria La mala reputació, en què Bel Olid ens convida a passejar, a través d’uns relats construïts amb la mesura justa, per les vides d’una sèrie de personatges, que majoritàriament són dones. És així com ens apropa a les seves realitats d’una manera crua, nua i despullada.



Rosa: Recomanaria El senyor de les mosques, de William Golding. Narra les vivències d’uns adolescents britànics en una illa deserta. El vaig llegir fa forces anys i potser és per això que sempre m’ha quedat en el record l’esgarrifança del que pot generar la naturalesa humana.



Ramon: Els homes que no estimaven les dones és el llibre que proposaria. El primer volum de Millenium, d’Stieg Larsson, ha aconseguit agitar el món literari amb una novel·la excepcional. La qualitat literària es veu en aquest cas corresposta amb l’acollida del públic, i, a través de les seves pàgines, la Lisbeth Salander i en Mikael Blomqvist han aconseguit dues fites excepcionals: agitar el món de la novel·la negra i, alhora, despertar l’interès per la literatura d’altres indrets.


La Llibreria de la Rambla (Rambla Nova, 99, Tarragona) va néixer l’any 1968, fruit de les inquietuds d’un grup de tarragonins que trobaven a faltar un espai que servís com a punt de trobada i com a recull de les inquietuds culturals. Ben aviat es va convertir en una referència, on s’organitzaven actes de tota mena: exposicions, presentacions de llibres, conferències. I on també s’oferia als lectors un ampli ventall de la literatura que es publicava en aquell moment, sobretot en català.

El que fa especial la nostra llibreria és que durant tots aquests anys hem mantingut el criteri inicial. Procurant d’oferir una bona oferta cultural als tarragonins: cuidant des de la llibreria fins a qualsevol mena d’activitat relacionada amb la cultura i la literatura. Hem fet des de contacontes i recitals de poesia, fins a tallers d’escriptura. A més a més, també participem a diferents actes que es fan a Tarragona, com ara al Tarraco Viva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa