Foto: El Grec 2017


El fred, les bufandes, els constipats. Hi ha gent que no està feta per l’hivern ni pel Nadal. Que no pot fer res més que enyorar els dies càlids, els pantalons curts, el mar, el sol, l’estiu.

El Grec, però, ens convida a planificar les nits del proper juliol amb uns val de regal: quatre entrades, que tenen un preu un total de 60 euros, que es podran bescanviar per una selecció de quatre espectacles de teatre, dansa, circ i concerts de música. Aquest val es pot comprar a través d’Internet o bé a les oficines del Tiquet Rambles (c. de la Rambla, 99, Barcelona). És així com s’entregarà un codi amb què, quan al maig s’anunciï la programació del Festival i es venguin les entrades, es podran reservar els quatre esdeveniments que ens vinguin més de gust. A més a més, per escriure i recordar on et transporta cadascun dels espectacles, amb la compra ens regalen una llibreta, el Quadern de viatge del Grec.

És així com podrem formar part d’un esdeveniment que és a l’aguait durant onze mesos per poder sortir de l’ou al juliol i mostrar les plomes a totes aquelles persones que en vulguin gaudir. A tots aquells que els vingui de gust formar part d’una cita popular, estimada i estimulant. I, sobretot, que es teixeix dins i fora de la ciutat, tenint present propostes a nivell nacional i internacional.

Des de les migracions, la crisi financera, el terrorisme o el fonamentalisme, el festival es preocupa per allò que la gent es preocupa. Es posa a la pell dels espectadors i, sobretot, dels ciutadans per crear, reflexionar i provocar canvis i transformacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa