Tenim l’estiu a tocar. Si ho sabem, és perquè ja sentim l’olor d’un anunci que ens dona el tret d’entrada a l’estació més esperada de l’any. Estrella Damm torna a Formentera per rodar la desena campanya Mediterràniament. L’anunci es farà públic a principis de juny, però ja han avançat qui en formarà part.

Els actors Oriol Pla i Michelle Jenner en seran els protagonistes i l’encarregat de dirigir-ho, Dani de la Torre, amb Oriol Villar com a director creatiu. És així com ens transmetran les ganes de vacances, de sol, d’estiu i de mar. Ens comencem a imaginar com serà aquest vídeo mentre repassem les biografies de les estrelles que hi participen.

Michelle Jenner ve d’una família que sempre ha estat molt vinculada al món de l’art i de la interpretació. Al 2000 va fer el salt cap a l’èxit amb Faust: La venganza está en la sangre. El 2012 va estar nominada al Goya com a millor actriu revelació pel seu paper a No tengas miedo i va guanyar un Ondas com a millor actriu per Isabel, mi reina, al 2013. Aquest 2018 podrem veure dues pel·lícules en què participat: La sombra de la ley (dirigida per Dani de la Torre) i Mi amor perdido (d’Emilio Martínez Lázaro).



Oriol Pla és un actor de televisió, teatre i cinema, conegut principalment pels seus papers a les pel·lícules Ebre, del bressol a la batalla (2016), Truman (2015) o Incerta glòria (2017), pel qual aquest any ha guanyat el premi Gaudí al millor actor secundari. Ha participat a Petra, una pel·lícula de Jaime Rosales que s’estrenarà enguany al Festival de Cannes.



El director, realitzador i guionista Dani de la Torre va estudiar imatge i so i, des del 1996, treballa com a realitzador de televisió. Compagina aquesta tasca amb la direcció de cinema, curtmetratges i videoclips. El seu debut al cine va ser amb El desconocido (2015) i ara està a punt d’estrenar la seva darrera pel·lícula La sombra de la ley, protagonitzada per Luis Tosar i Michelle Jenner.



El dirctor creatiu Oriol Villar, després de diverses edicions assumint aquest paper, aquest any torna a ser l’encarregat de la direcció creativa de la nova campanya d’Estrella Damm. Ha estat el creador d’eslògans tan destacats com el Doble o res, de Voll-Damm, o el Mediterràniament, d’Estrella Damm.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa