Foto: L’Obra Social “La Caixa”



Una vintena de joves d’entre quinze i divuit anys, procedents de diversos orígens, seran els protagonistes de Youth 4, un espectacle impulsat per L’Obra Social “La Caixa” i el Teatre Nacional de Catalunya, que es representarà del 29 de novembre al 2 de desembre del 2018.

El projecte dibuixarà un retrat de la joventut actual i permetrà que els adolescents es qüestionin el tema de la identitat, que converteixin l’espectacle en una experiència que va més enllà del terreny teatral. Quins són els seus somnis, els seus desitjos, les seves aspiracions, les seves pors, les seves idees sobre l’amor i de la mort? Quina consciència tenen del món on viuen i del lloc que hi ocupen?

Concebut i dirigit pel director francès Didier Ruiz, Youth 4 és un procés artístic i de treball personal que permet que cada noi i noia descobreixi o redescobreixi el seu cos, que s’obri al dels altres i a l’espai que l’envolta, que faci servir la paraula d’una forma espontània i lliure. Cadascú parteix des de la igualtat, amb la seva singularitat, la seva força i les seves febleses. Al llarg d’aquest procés, les llengües i el cos es despleguen, les paraules s’enriqueixen; es teixeix una resposta diferent en relació amb un mateix i als altres, i es fa un pas endavant gràcies a la confiança adquirida entre els uns i els altres.

Foto: L’Obra Social “La Caixa”

Foto: L’Obra Social “La Caixa”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa