Avís Legal

Els continguts de Catorze.cat són propietat d’ANAR FENT, S.L.
CIF: B63369086
Domicili: Barcelona, Legalitat, 7
Forma part del grup de mitjans ElMón.

Informació legal

Aquesta pàgina web és propietat de
EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L CIF: B-64.337.462.
Domicilli: C/ Virrei Avilés, 15, entresòl 2a. 08500 Vic.
Empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 28794, foli 202, fulla B-142-498.
e-mail: catorzeedicions@gmail.com

L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contràries a les lleis, a la moral o per a usos lesius dels drets i interessos de tercers.

L’accés al website és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés al website no suposa establir cap tipus de relació comercial entre EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L i l’usuari.

Els drets de propietat intel·lectual sobre la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat d’Anar Fent SL. Si voleu fer servir algun contingut nostre, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

En cas que l’usuari propocioni algun tipus d’informació, les seves dades seran recollides conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 dins del marc de la legislació espanyola.

Les fotografies, vídeos o articles són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per copiar-los.

Política de protecció de dades de Elmon.cat

A continuació, Elmon.cat us informa de la política de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliurement i voluntàriament per l’usuari.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer. La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris que es registren al web d’Elmon.cat i dels seus subscriptors, gestió de concursos, sortejos i dotació de premis, així com la tramesa de convocatòries a actes, l’enviament de butlletins i comunicacions informatives i/o de prospecció comercial relacionades directa o indirectament amb EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L a través de diferents vies (missatges de text, correu electrònic).

Les vostres dades personals no seran comunicades a cap tercer aliè a Elmon.cat, excepte en aquells casos en què us n’hàgim informat de forma expressa i ens hàgiu autoritzat a fer-ho, o bé es tracti de cessions previstes per llei.

Us informem que Elmon.cat adopta i implementa totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les vostres dades personals, per evitar la pèrdua, alteració, tractament i manipulació indeguda per part de persones no autoritzades.

En acceptar la política de protecció de dades, autoritzeu de forma expressa, lliure i inequívoca al tractament de les vostres dades personals en els termes indicats.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant un escrit amb còpia del vostre DNI a EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L, a C/ Sant Antoni, 42 08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona), o bé a través del correu electrònic info@mon.cat.

Quan l’usuari navega a través de les nostres webs pot rebre en el seu ordinador cookies enviades, per compte nostre, des de servidors de terceres empreses amb les quals hem contractat la prestació de serveis de medició d’audiències. En cap cas les empreses des de les quals s’envien poden conèixer les dades de caràcter personal dels usuaris.

Dades tècniques

» Catorze.cat és una pàgina web programada en PHP, en un sistema de bases de dades MySQL. Com a sistema operatiu del servidor hi ha una distribució de Linux.
» Tots ells són programes representants del programari lliure
» Elmon.cat ha realitzat el disseny web i la programació d’aquesta pàgina.