Avís Legal

Els continguts de Catorze.cat són propietat de EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L.
CIF: B-66-257965
Domicili: Barcelona, Rambla de Prat, 12, 3r4a.
Forma part del grup de mitjans ElMón.

Informació legal

Aquesta pàgina web és propietat de
EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L CIF: B-64.337.462.
Domicilli: C/ Virrei Avilés, 15, entresòl 2a. 08500 Vic.
Empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 28794, foli 202, fulla B-142-498.
e-mail: [email protected]

L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contraries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers.

L’accés al WebSite és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés al website no suposa establir cap tipus de relació comercial entre EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L i l’usuari.

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de SCG Aquitània SL. Tots els nostres continguts, excepte les imatges, que podrien tenir drets d’autor, es poden copiar, citant-ne la procedència

En cas que l’usuari propocioni algun tipus d’informació, les seves dades seran recollides conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 dins del marc de la legislació espanyola.

Les notícies d’aquest diari es publiquen sota la llicència . Les fotografies, vídeos o articles d’opinió són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per copiar-los, al no ser propietat de EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L.

Política de protecció de dades de Elmon.cat

A continuació, Elmon.cat li informa de la política de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliure i voluntàriament per l’usuari a través del web www.naciodigital.cat.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades al fitxer “Usuaris i subscriptors de NacióDigital.cat”, del qual és responsable EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L..

La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris que es registren al web de Elmon.cat i dels seus subscriptors, gestió de concursos, sortejos i dotació de premis, així com la tramesa de convocatòries a actes, l’enviament de butlletins i comunicacions informatives i/o de prospecció comercial relacionades directa o indirectament amb EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L a través de diferents vies (missatges de text, correu electrònic).

Les seves dades personals no seran comunicades a cap tercer aliè a Elmon.cat, excepte en aquells casos en què li haguem informat de forma expressa i ens hagi autoritzat a l’efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei.

Li informem que Elmon.cat adopta i implementa totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals, tendents a evitar la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació indeguda per part de persones no autoritzades.

En acceptar la política de protecció de dades, autoritza de forma expressa, lliure i inequívoca al responsable del fitxer, EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L, al tractament de les seves dades personals en els termes indicats.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a EDITORA SINGULAR DIGITAL 2 GR, S.L, a C/ Sant Antoni, 42 08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona), o bé a través del correu electrònic [email protected]

Quan l’usuari navega a través de les nostres webs pot rebre en el seu ordinador cookies enviades, per compte nostra, des de servidors de terceres empreses amb les quals hem contractat la prestació de serveis de medició d’audiències. En cap cas, les empreses des de les quals s’envien poden conèixer les dades de caràcter personal dels usuaris.

Dades tècniques

» Catorze.cat és una pàgina web programada en PHP, en un sistema de bases de dades MySQL. Com a sistema operatiu del servidor hi ha una distribució de Linux.
» Tots ells són programes representants del programari lliure
» Elmon.cat ha realitzat el disseny web i la programació d’aquesta pàgina.