Imatge gràfica de La Setmana 2022

Catorze recomana la 40a edició de La Setmana del Llibre en Català que, organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, omplirà de llibres i literatura el Moll de la Fusta de Barcelona del 9 al 18 de setembre de 2022.

Amb el setembre, torna el més gran festival del llibre en català, un gran espai de trobada entre lectors, editors, llibreters i autors. La Setmana celebra el seu 40è aniversari amb una nova edició que creix: comptarà amb 84 mòduls, 259 expositors, més de 300 activitats on es presentaran més de 150 novetats de tardor i un nou horari de matí i tarda.

Entre les activitats principals, hi destaca el pregó inaugural de la Premi d’Honor de les Lletres catalanes 2022, Antònia Vicens; l’entrega dels premis Difusió i Trajectòria, que s’entregaran a Judit Carrera, directora del CCCB, i Joan-Francesc Mira, catedràtic i antropòleg, respectivament; la presència de quatre autors internacionals: Ken Follett, Tatiana Tibuleac, Daniele Mencarelli i Robert Kolker; i també actes relacionats amb els tres centenaris d’aquest any: Joan Fuster, Gabriel Ferrater i Enric Viladot. A més d’aquestes cites destacades, la setmana comptarà amb un ampli ventall de presentacions, taules rodones, itineraris literaris, signatures i altres activitats per a tots els públics. En podeu consultar la programació completa en aquest enllaç.

Què: 40a edició de La Setmana del Llibre en Català.
On: al Moll de la Fusta de Barcelona.
Quan: del 9 al 18 de setembre de 2022.

Més informació.

Foto: La Setmana
Foto: La Setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa