Foto: llibreria Espai Contrabandos


Teoria King Kong, de Virginie Despentes, és un llibre que dinamita tots els llocs comuns en relació al gènere i a allò que s’espera de les dones. És un manifest feminista de capçalera, escrit, com diu la pròpia Virginie, “des de la lletgesa, per a les lletges, les belles, les camioneres, les frígides, les mal follades, les infollables, les histèriques, les tarades i totes les excloses del mercat de la bona noia”.


El llibre recomanat

Títol:
Teoria King Kong.
Autora: Virginie Despentes.
Traduït en castellà per: Beatriz Preciado.
Editorial: Melusina.
Any d’edició: 2007.

Qui el recomana

La llibreria:
Espai Contrabandos.
Adreça: carrer de la Junta de comerç, número 20, Barcelona.
Qui la cuida: Mar Carrera, Jordi Panyella i Carbonell i Aida Iglesias de Prada.

L’ànima de la llibreria: L’Espai Contrabandos, gestionat per la cooperativa Pol·len Edicions, és un projecte obert que acull diversos segells editorials amb la finalitat de visibilitzar i promoure l’edició independent que, sota el paraigua del pensament crític, genera llibres que són eines per a l’activisme cultural. El funcionament de l’espai es fonamenta en principis cooperatius.

Per aconseguir que el pensament crític tingui incidència s’organitzen, cada setmana, presentacions de llibres, debats, seminaris i altres activitats. És així com es promou l’agitació social. A més, s’impulsen grups de lectura, espais de lectura i reflexió col·lectiva, contacontes i sopars literaris.

Foto: llibreria Espai Contrabandos

Foto: llibreria Espai Contrabandos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa