Bill Gates va néixer a Seattle el 28 d’octubre del 1955. Llegim 14 reflexions del fundador de Microsoft llegint-ne i l’escoltem al costat de Steve Jobs.
 

 

Foto: Pinterest


1. La vida no és justa, acostuma-t’hi.

2. La meva ambició sempre ha estat fer realitat els meus somnis.
 
3. Està bé celebrar l’èxit, però és més important prestar atenció a les lliçons del fracàs.

4. Als nostres treballadors els diem que si ningú riu almenys d’una de les seves idees, possiblement és que no estan sent prou creatius.

5. No et comparis amb ningú. Si ho fas, t’estàs insultant a tu mateix.
 
6. L’ordinador va néixer per resoldre problemes que abans no existien.

7. Dedicar-te a servir cerveses o a vendre pizzes no et pren dignitat. Els teus avis ho anomenarien d’una altra manera: oportunitat.

8. “No ho sé” s’ha convertit en “encara no ho sé”.

9. Si no pots derrotar el teu enemic, compra’l.

10. Al món no li importarà la teva autoestima. El món esperarà que aconsegueixis alguna cosa independentment de si et sents bé o no amb tu mateix.

11. Els teus clients més descontents són la teva major font d’aprenentatge.

12. Si vols fer alguna cosa molt gran a la teva vida, has de recordar que la timidesa està només a la ment. Si penses amb timidesa, els teus actes seran tímids. Però si penses amb seguretat, actuaràs de forma segura. No deixis mai que la timidesa conquereixi la teva ment.

13. L’èxit és un mal mestre. Convenç les persones intel·ligents perquè pensin que no poden perdre.

14. Si no pots fer-ho bé, almenys que es vegi bé.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a abril 14, 2019 | 22:23
    Anònim abril 14, 2019 | 22:23
    som sis germans. 3 germanes i 2 germans. Les meves germanes s'han casat amb homes que saben comunicar-se, saben escoltar, les cuiden.Tenen detalls amb elles.i se senten estimades.Hi ha complicitat, i unio en el treball a fer amb els fills que tenen.Ells han pujat sans, amb salut i tenen totes elles vides felices, en mig dels problemes que porta la vida Jo soc la gran de les noies.Necessitava de petita mes mostres d'afectes del pare.Em caso i no te capaçitat de comunicar sentiments ni d'obrir-se, en aquest aspecte. Tin un nen,tres aborts i una nena(neix amb sindrone down( El meu fill al 17-18 anys te un brote psicotic, dos ingressos, se li desenvolupa una malatia mental. No torna a ser el mateix. Es un mal viure.Marit es refugia en el treball. Quant es reunim amb germans, f gnas i els seus fills i veig la meva vida unicament penso: no semblo filla de la mateixa mare i que sigui la seva germana. Tinc una vida molt dura.Marit gastat i envellit amb 13 anys de diferencia.Fill amb comportam agressiu i filla en una residencia. Les meves germanes tenen vides que les han de lluitar com tothom, pero hi ha harmonia, equilibri i els fills pugen be. Mentre jo pateixo tots i totes elles estan felices. soc creient i he de lluitar pels meus fills. si no fos creient i tingues un marit jove que els cuides, no m'importaria marxar d'aquest mon. Existeix la genetica, el nostre arbre genetic i tot plegat es la consecuencia de la vida que tinc. Mai m'hauria imaginat la vida ,aquesta vida i la que m'ha tocat viure. seran proves per creixer. jo el que volia es ser feliç. a la infancia ho era. em falla marit, enyoro com era abans el meu fill i com era la Claudia,xq era molt bonica Imaginava una vida tenint-la a casa. L'estimem molt. ara amb 83 de grau de discapacitat i no la podem tenir a casa. no podem amb ella. La vida es una putada quant la tens que viure com a mi m'ha tocat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa