Foto: CCCB


Del 27 de juny al 29 de juliol, el CCCB organitza el casal d’estiu Culturnautes, adreçat a nens i nenes de 6 a 14 anys. Els exploradors que s’hi apuntin treballaran de forma col·laborativa els diferents continguts desenvolupats en les exposicions del CCCB al llarg del 2016. El cinema, la fotografia, la música, la il·lustració i la ciència són només alguns dels temes que es tractaran, oferint un laboratori de creació amb una gran dosi d’experimentació.

Culturnautes consta de cinc setmanes, cinc propostes formulades conjuntament pel CCCB i diferents col·lectius: Alehop! [Exploradores URBANOS!], proposta d’una ecodissenyadora en col·laboració amb un artista visual i un il·lustrador; A Home in Progress Film, il·lustradors i realitzadors de gràfica animada; La Mandarina de Newton, que desenvolupa projectes de cultura científica; CliCme, un col·lectiu dedicat a la fotografia; i Voxprima, un equip d’escriptors i il·lustradors de literatura infantil i juvenil. El projecte educatiu i l’organització del casal es defineixen gràcies a la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés.

L’11 de maig de 2016 a les 18 h es farà una reunió informativa, a l’aula 2 del CCCB. Podeu ampliar la informació i consultar aquí el calendari del casal.

Foto: CCCB

Foto: CCCB

Foto: CCCB

Foto: CCCB



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa