D’esquerra a dreta: Enric Crous, president d’honor de la Fundació Catalunya Cultura; Eloi Planes, president executiu de l’entitat; Ramon Agenjo, conseller de Damm i vicepresident de la Fundació Damm, i Maite Esteve, directora de la Fundació Catalunya Cultura.

La Fundació Catalunya Cultura ha distingit Estrella Damm amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura (SECC), un reconeixement que s’atorga en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitat de Girona. Una Comissió d’Avaluació formada per experts independents ha triat Damm pel lideratge que té en la promoció cultural, així com per l’impacte social, territorial i comunicatiu que provoquen les seves accions.

Els punts que n’han destacat són diversos: que les seves accions abastin de manera transversal tots els àmbits de l’empresa, la seva òptima política comunicativa, i que disposi d’una Fundació que doni coherència a les accions culturals de mecenatge. Així mateix, també s’ha reconegut la seva llarga trajectòria al costat d’iniciatives culturals d’arreu del territori. Cal destacar que l’any 2020, Damm i la seva Fundació van col·laborar amb més de 75 entitats, institucions i iniciatives culturals a Catalunya: des de festivals de música, mostres de cinema i museus, fins a festes populars, sales de teatre i de música. A més, també han valorat l’accent que Damm posa en els valors de la cultura mediterrània.

Ramon Agenjo, conseller de Damm i vicepresident de la Fundació Damm, valora aquesta distinció molt positivament: “Estem molt contents que la Fundació Catalunya Cultura hagi reconegut Damm amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura. Es tracta d’una magnífica iniciativa que permet posar en valor tot el suport que, des del món de l’empresa, es fa a favor de la cultura. I és que la cultura és un element clau en el desenvolupament −individual i col·lectiu− de les persones i, per conseqüència, de la societat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa