D’esquerra a dreta: Enric Crous, president d’honor de la Fundació Catalunya Cultura; Eloi Planes, president executiu de l’entitat; Ramon Agenjo, conseller de Damm i vicepresident de la Fundació Damm, i Maite Esteve, directora de la Fundació Catalunya Cultura.

La Fundació Catalunya Cultura ha distingit Estrella Damm amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura (SECC), un reconeixement que s’atorga en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitat de Girona. Una Comissió d’Avaluació formada per experts independents ha triat Damm pel lideratge que té en la promoció cultural, així com per l’impacte social, territorial i comunicatiu que provoquen les seves accions.

Els punts que n’han destacat són diversos: que les seves accions abastin de manera transversal tots els àmbits de l’empresa, la seva òptima política comunicativa, i que disposi d’una Fundació que doni coherència a les accions culturals de mecenatge. Així mateix, també s’ha reconegut la seva llarga trajectòria al costat d’iniciatives culturals d’arreu del territori. Cal destacar que l’any 2020, Damm i la seva Fundació van col·laborar amb més de 75 entitats, institucions i iniciatives culturals a Catalunya: des de festivals de música, mostres de cinema i museus, fins a festes populars, sales de teatre i de música. A més, també han valorat l’accent que Damm posa en els valors de la cultura mediterrània.

Ramon Agenjo, conseller de Damm i vicepresident de la Fundació Damm, valora aquesta distinció molt positivament: “Estem molt contents que la Fundació Catalunya Cultura hagi reconegut Damm amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura. Es tracta d’una magnífica iniciativa que permet posar en valor tot el suport que, des del món de l’empresa, es fa a favor de la cultura. I és que la cultura és un element clau en el desenvolupament −individual i col·lectiu− de les persones i, per conseqüència, de la societat”.

Nou comentari

El piano

Comparteix

Moonlight Shadow

I stay, I pray / See you in heaven one day
Comparteix

Delirio de grandeza

Espero con el tiempo justiciero / que retornes buscando una ilusión de amor
Comparteix

Raindrops Keep Fallin’ on My Head

I'm never gonna stop the rain by complaining
Comparteix

Could You Be Loved

We've got a mind of our own/ So go to hell if what you're thinking is not right

Passadís

Comparteix

El silenci dibuixat

14 dibuixos plens de força, misteri i profunditat
Comparteix

Glups!

14 dibuixos d'Andrea Zayas que mostren el món sense embuts dels infants
Comparteix

La llum dibuixada

14 il·lustracions on la vida s'imagina a través de finestres il·luminades
Giorgio Morandi. Natura morta, 1953-1954 © Giorgio Morandi, VEGAP, Madrid, 2021
Comparteix

Giorgio Morandi, la ressonància infinita

La Pedrera fa un recorregut retrospectiu per l'obra del pintor i gravador italià

Comparteix