Josep Morales Foto: Laura Galve



Un llibre que és preciós i que sempre he recomanat és Cartes a un jove poeta, de Rainer Maria Rilke. Són les cartes que, en teoria, va escriure un jove poeta a Rilke, demanant-li consells per a la vida.

És un llibre que tracta sobre l’amor i que t’ensenya a estimar. D’altra banda, ens parla sobre com t’has d’enfrontar a certs problemes que et presenta la vida i el fet de voler ser artista, escriure poesia i aconseguir ser creatiu.


Josep Morales



El llibre recomanat

Títol:
Cartes a un jove poeta.
Autor: Rainer M. Rilke.
Traducció: Anna Punsoda.
Editorial: edicions de la ela geminada.
Any d’edició: 2018.

Qui el recomana

Llibreria: Llibreria Sant Jordi.
Adreça: Carrer Ferran, 41 (Barcelona).
Qui la cuida: Josep Morales.


La llibreria

La llibreria Sant Jordi la vam començar fa 36 anys el meu pare i jo. Anteriorment hi havia hagut la botiga d’una dona que venia souvenirs per als turistes, nines flamenques, bijuteria…

A la llibreria toquem temes que ens interessen molt: l’art, l’arquitectura, el disseny, la fotografia, una mica d’assaig, filosofia, literatura de qualitat, tant clàssics com novetats… Però el nostre plat fort és sobretot la fotografia i tot allò que està relacionat amb l’art.


Josep Morales

Llibreria Sant Jordi Foto: Laura Galve




Si et dediques a aquest ofici i vols formar part de la nostra secció La llibreria llegeix, escriu-nos a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa