Borja Bagunyà i Arià Paco

Catorze recomana La literatura, una eina per pensar, la xerrada que, dins del cicle Diàlegs capitals i en el marc de la capitalitat cultural catalana d’Igualada, faran Borja Bagunyà i Arià Paco el 22 de febrer, a les 19:30h, Teatre Municipal de l’Ateneu. L’entrada és gratuïta però cal reservar plaça a través d’aquest enllaç.

Amb motiu de la capitalitat cultural, al llarg del 2022 la ciutat d’Igualada oferirà un cicle de pensament per reflexionar entorn dels reptes del segle XXI. Zygmun Bauman deia que la nostra és una societat d’incertesa estructural, on es fa difícil trobar referències estables que ens ajudin a construir un entorn propi on sentir-nos segurs. Vivim una època de canvis, i la cultura no n’és indiferent. Digitalització, acceleració, relativisme, moviment constant… Temes d’actualitat que s’abordaran a través d’un diàleg entre experts locals i pensadors d’àmbit nacional. El cicle de Diàlegs capitals és una invitació a explorar diferents àmbits del pensament i la cultura contemporània.

Quin és el lligam actual entre el pensament i la literatura? I quin és el lligam que haurien de tenir? Ha sucumbit tot el pensament a la dicotomia entre acadèmia i mercat? Hi ha espai per a alguna altra cosa? A través d’autors com Plató i Tabarovsky, el filòsof Arià Paco i l’escriptor Borja Bagunyà oferiran una visió del paper de la literatura en el pensament. Prèviament a la trobada, els assistents poden enviar les seves preguntes i reflexions vinculades amb la temàtica per correu electrònic i aquestes seran plantejades durant el diàleg.

Què: La literatura, una eina per pensar.
On: al Teatre Municipal de l’Ateneu (carrer de Sant Pau, 9, Igualada).
Quan: el 22 de febrer, a les 19:30h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa