Com cada any per aquestes dates i amb les festes de Nadal a sobre, la Llibreria de la Diputació de Barcelona ofereix una selecció de llibres de qualitat a preus assequibles que, es converteixen en una opció ideal per a aquests dies, perquè sens dubte un llibre sempre és el regal perfecte. De l’1 de desembre al 9 de gener, i fins a exhaurir existències, La Llibreria ofereix una selecció de llibres a només 10 € i si en compreu dos o més us emportareu de regal un lot de cinc contes de Nadal.

Aquest any, sota l’eslògan “Per Nadal, un llibre és un regal” descobrireu una selecció de llibres de gran qualitat, editats per la Diputació de Barcelona. Trobareu, a més, llibres de diferents àmbits com ara: fotografia, monuments, pintura, botànica, trens, teatre, parcs, muntanyes, mar, tradició, història o sobre Barcelona. I si voleu conèixer la història del vostre poble, les seves tradicions, llegendes o misteris, a La Llibreria hi ha molts llibres editats pels municipis on poder descobrir tots aquests secrets i molt més.

La selecció de títols de les darreres novetats i les millors recomanacions per a aquest Nadal les podeu consultar amb detall a la secció “Idees de Nadal” que ha preparat La Llibreria.


La Llibreria

És un espai obert a tota la ciutadania, tant públic en general com professionals especialitzats, amb més de 9.500 exemplars en existències i un fons total de 20.000 títols.

Ofereix edicions de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat, dels Ministeris, dels municipis i d’altres diputacions. També de les institucions que depenen d’aquestes administracions, com per exemple, l’Institut del Teatre. A La Llibreria podeu trobar edicions de caire més tècnic —molt adients per al desenvolupament de les funcions de les administracions—, però hi trobareu també publicacions de caire divulgatiu.

La Llibreria disposa d’una botiga en línia on és possible adquirir totes les publicacions. N’hi ha d’electròniques —algunes descarregables gratuïtament i d’altres amb PVP— i edicions en paper. Al web és possible pagar amb targeta, i amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques es pot gaudir d’un descompte del 5%.

El web de La Llibreria ofereix un sistema de notificació de novetats editorials mitjançant la subscripció a les matèries d’interès. A més, permet l’encàrrec de publicacions, i en cas de no trobar allò que es busca, fan la cerca per aconseguir-ho.

Un altre servei a tenir molt en compte és el d’impressió a demanda d’algunes de les edicions de la Diputació de Barcelona. Aquest servei consisteix en imprimir només els exemplars que es necessiten. D’aquesta manera la Diputació contribueix a la sostenibilitat.

Trobareu la Llibreria de la Diputació a l’avinguda Diagonal 393 de Barcelona. Podeu contactar-hi al correu [email protected] i al telèfon 934 022 500, de dilluns a divendres de 9 a 15 h i de dilluns a dijous de 16 a 18:30 h; i al web llibreria.diba.cat les 24 hores.

Més informació.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’Agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa