La reivindicació de la cultura és imprescindible per fer-te créixer i fer créixer les persones que tens al voltant, i acabar fent florir tota una societat. Ja sigui llegint, anant al teatre i al cinema, escoltant música, entrant a museus, descobrint noves propostes, buscant nous interessos. Formant part del que fa un poble més culte i únic. Llegim 14 motius per formar part del club del TR3SC.

Foto: emilyrachelmartin


1. Tota la cartellera cultural serà, per a tu i un acompanyant, a un preu especial.

2. Aquest Nadal no caldrà que et trenquis el cap pensant un regal original.

3. Podràs viure de ben a prop des de les propostes escèniques, les preestrenes de cinema i els concerts, fins als festivals, museus, visites guiades i activitats literàries.

4. T’obre les portes a festivals com el Temporada Alta, Mil·lenni, el Grec, el Cruïlla, el Sónar o el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

5. Podràs consultar el catàleg i dissenyar la teva agenda cultural, ja que t’assegura poder gaudir de la programació cultural del 2018, segons els teus gustos i horaris.

6. Descobriràs abans que ningú les millors pel·lícules a les preestrenes.

7. Tindràs l’opció d’anar a propostes exclusives i gratuïtes com el cicle Més que música en què, tal com es va fer amb Mishima el passat novembre, podràs conversar amb artistes mentre presenten les seves cançons.

8. Podràs interactuar amb tota la comunitat del club TR3SC, i ser una de les més de 50.000 persones que surten més i paguen menys per les seves entrades.

9. Podràs publicar cròniques i opinions sobre tot el que facis amb el TR3SC.

10. Rebràs els butlletins electrònics que et mantindran informat de totes les propostes, perquè no te’n perdis cap detall.

11. Podràs assistir al cicle Els sentits del vi, un maridatge musical al cor de Barcelona. I si t’agraden les converses maridades amb vins catalans, al cicle Vis à vis TR3SC, en què conversaràs amb personatges singulars com Carme Portaceli o Francesc Orella, també t’hi podràs fer un lloc.

12. Tindràs accés a actes com La Festa del Llibre del TR3SC per Sant Jordi.

13. Coneixeràs les propostes culturals no només del teu poble o de la teva ciutat, sinó de tota Catalunya. Per tant, tindràs motius per recórrer el país, a bracet de la cultura.

14. Perquè la millor forma de fer cultura és viure-la.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a gener 27, 2018 | 10:05
    Anònim gener 27, 2018 | 10:05
    Buongiorno, volevo precisare che la fotografia dei libri con la pianta non e' del signor Taylor Johnson. Per cortesia togliete il suo nome in quanto la fotografia e' stata presa da Pixabay. Grazie Luisella Planeta Leoni

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa