El retrat d’una vida

La Llibreria La Temerària recomana «Lèxic familiar», de Natalia Ginzburg

Foto: Llibreria La Temerària

 

Aprofitem la reedició de Lèxic familiar que ha fet Àtic dels Llibres per posar en valor aquesta novel·la, que vam llegir fa molts anys. Reivindiquem, així, la seva autora, Natalia Ginzburg, desconeguda encara per una part important de lectors.

A Lèxic familiar, Ginzburg ens obre la porta a la seva pròpia experiència personal i retrata la seva família, d’arrel jueva i antifeixista, que va viure a Torí des del 1930 fins al 1950. A través d’aquesta obra autobiogràfica, l’autora, amb una honestedat brutal, ens endinsa en la història de l’Itàlia antifeixista, tot entrelligant anècdotes quotidianes amb reflexions sobre el que és la llibertat.

 


 El llibre recomanat

 Títol: Lèxic familiar
 Autora: Natalia Ginzburg
 Editorial: Àtic dels llibres
 Any d’edició: 2018


 Qui el recomana

 Llibreria:
Llibreria La Temerària
 Adreça: carrer de la Goleta, 7, Terrassa
 Qui la cuida: Anna Fernández i Àlvar Masllorens L’ànima de la llibreria

 La Temerària va néixer ara fa gairebé tres anys al cor de Terrassa, amb vocació de llibreria independent i dinamitzadora cultural de la ciutat, de punt de trobada de persones amb inquietuds culturals, i de  recomanadora de llibres. Estem especialitzats sobretot en literatura per a totes les edats i en humanitats. D’altra banda, ens impliquem en actes culturals diversos i en l’organització de Rauxa -Setmana de la Poesia de Terrassa. Omplim l’agenda d’activitats procurant donar cabuda al màxim de manifestacions artístiques: música, teatre, poesia, narrativa… També, pel que fa a clubs de lectura, n’hem fet de narrativa i de poesia.
 

Foto: La Llibreria La Temerària

Nou comentari

Foto: Monestir de Pedralbes
Concert de Nadal al Monestir
Sortegem 2 entrades dobles per gaudir el concert de l'orquestra Verpres d'Arnadí
One
Més entrades...