Cantant sota la closca

S'ha fet fosc, l'autopista s'ha buidat i tots els carrils porten a casa teva

Arxivat a: Cambres pròpies
Eva Armisén
Eva Armisén
L’anada l’has feta amb nervis. T’ha enxampat un embús, no coneixies la ruta i no et podies perdre. Però la tornada és un regal. S’ha fet fosc, l’autopista s’ha buidat i tots els carrils porten a casa teva.

 
El Clio blau és la closca a mida per a una introvertida en fase de tortuga reclosa. Cremaries quilòmetres sense mandra si no fos pel risc d’adormir-te. O de desvetllar-te massa, atacada per malsons implacables com el dinosaure del conte. S’imposa l’opció karaoke. Aquí rai, que no et sent ningú.
 
Jo cant sa rosa i es cactus, i moltes més coses també, un llapis d’Ikea, un pistatxo, wa yeah! Jo cant sa lluna i s’estrella, sa jungla i es bosc animat, es tren, es vaixell, s’avioneta i es teu submarí aquí aparcat.
 
Dues cançons més tard, tornes a sota l’aigua. Yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine. T’has anat embalant i ara navegues a plens pulmons. We-all-live-in-a-yellow-submarine.
 

Vist pel periscopi, el món de fora ja no t’espanta tant. Quan aparquis, abans d’obrir la porta a la nit i a les pors, et posaràs l’escafandre.
 
Eva Piquer

Comentaris

    Anònim Novembre 2, 2016 10:26 pm
    "El Clio blau és la closca a mida per a una introvertida en fase de tortuga reclosa. Cremaries quilòmetres sense mandra si no fos pel risc d'adormir-te." Més identificada no em podia sentir!!!! La il.lustració també genial!!! Gràcies Eva i Eva!!!
    glòria olivella Novembre 13, 2016 9:11 am
    Eva P.: Fas música amb la finestra oberta, veig. L'Eva A. s'ha xivat amb els teus "cheveux au vent". O el Clio blau és descapotable? Gràcies a totes dues. Un plaer. Dos.

Nou comentari

Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...