Inventari

He conduït rere un atrapasomnis dibuixat en una rulot

Eva Armisén
Eva Armisén

He nedat un quilòmetre llarg en aigua lliure de clor. He llegit una novel·la i mitja. He dut el fill petit a una casa de colònies i no ens hem perdut pel camí. He felicitat l’Àlex, que arriba als cinquanta dos mesos abans que jo. M’he fet sang al llavi amb les pinces de les celles. M’ha entrat crema de sol als ulls. He caminat la platja gran de punta a punta amb el mar als turmells. He esquivat una medusa que a la tornada seguia al mateix lloc. He menjat salmó, quinoa, formatge, nous, xocolata amb sal i prunes sense pinyol.
 
He carregat al cotxe dotze llibres. He rebut un gràcies de la Laia, sempre tan generosa. He conduït rere un atrapasomnis dibuixat en una rulot. He imaginat catàstrofes que no han passat. He començat a endreçar el racó de sota la finestra. He quedat amb la Marta després de tants anys. He berenat com quan era nena i el quart àpat no es qüestionava. M’he rentat les dents tres-centes vuitanta-set vegades.
 
L’Ignasi m’ha suggerit que escrigui sobre coses petites i potser li faré cas.
 

Eva Piquer

Comentaris

  Mercè Fontova Març 20, 2019 9:53 pm
  M'agradan Eva, els teus escrits. M' els fas viure, és com si visques les teves històries, perquè son reals, perquè les expliques dolçament, perquè així es LA VIDA,....així mateix !!!!!!, una abraçada Eva !!!! GRÀCIES !!!
  Sandra Permanyer Març 21, 2019 8:01 am
  Tant se val de què parlis: sempre m'ho fas veure. I viure.
  Margarita Turon Març 21, 2019 12:39 pm
  Es tan dolçet .Real .M'agrada.
  Anònim Març 21, 2019 10:14 pm
  La feblesa dels teus escrits enamoren, en poques paraules, dius tàntes coses!
  Anònimmontserrat Març 22, 2019 8:54 am
  Les petites coses et donen vida les gran de vegades té la trasbalsen
  Anònim Març 22, 2019 1:47 pm
  Quan llegeixo coses teves sento una mena d alegria trista...q m emociona
  Anònimmontserrat01 Març 23, 2019 10:28 am
  Les petites coses van construïen una vida. No ens hem donem compte de lo realment importants que són les coses intrancendents, més que quan per alguna raó, no les podem fer. M'ha emocionat molt aquest petit relat de supervivència.
  RMC Març 23, 2019 8:22 pm
  amb sal m’encanta i gairebé tota la resta també... moltes abraçades, Eva :)))
  Lulis Març 27, 2019 9:16 pm
  ...unes reflexions d'Eva Piquer sobre les coses petites. M'he trobat per sorpresa amb un noi que era el millor amic d'un nen a qui li havia fet de cangur. M'ha dit que es casarà aquest estiu. Aquestes petites coses que omplen els nostres dies sense estridències, i que tan sovint passem per alt... Només cal fer-ne una llista senzilla i sense pretensions, com aquesta, per adonar-nos de la grandesa de les coses petites de la vida.
  rmj. Març 18, 2020 2:30 am
  Suren sense pensar-hi, amb el silenci de la no buscada " pausa " ...

Nou comentari

Manuel Forcano
I dins el pit / el vol d'un ocell a qui ha defallit sota les ales / l'aire
Més entrades...