Torna a ser dimecres

Em diuen reclou-te i em surt mirar enfora, em diuen distància i compto abraçades

El foc de dins me’l conec tant que ja soc brasa. Han passat dos mesos, torna a ser dimecres, m’he après de memòria rajoles i esquerdes. Crec que no menteixo: em fan nosa els miralls i em criden les finestres.

 
El tros de cel que vaig mirant mentre treballo. El sol que jugo a atrapar des d’aquest pis sense balcó. El mar que enyoro més que res. La casa de la platja que es deu preguntar on coi soc. El terrat de la casa de la platja, amb aquella hamaca inestable que fa semblar sòlida la vida.
 
Em diuen reclou-te i em surt mirar enfora, em diuen distància i compto abraçades. Parlen del després i ofego la veu del potser no, potser mai. A la vorera del davant la gent fa cua per comprar nespres i tomàquets: faig veure que no en veig les màscares.
 
El meu incendi secret s’ha cansat de cremar a porta tancada.


Eva Piquer

Comentaris

  Anònim Maig 14, 2020 9:10 am
  Com sempre molt interesaba i per medita
  Victoir Maig 14, 2020 2:51 pm
  Hem sento com tú, ni mirar en dins ni mirar en fora, sempre veus el mateix que ja ho tens molt vist, i quan podré veure novetats que m il.lusionin?
  AnnaSC Maig 15, 2020 5:28 pm
  Aquest text breu m'ha fet vonnectar molt. Mirar lluny, buscar els blaus en els cels pq falta el mar. Aquest mar que està a l'altra ptovincia i que es farà esperar. La casa de la platja buida, plantada allà amb totes kes coses, esperant sorolls, ritmes, cadències de cap de setmana,... Ara ja podem saborejar verds, i omplen d 'harmonia unes passejades intenses per assaborir verds, vida, blaus, batecs,....ben d'hora pq tampoc m 'agraden les mascaretes. Coincidències confinades. Punts coincidents. Abraçades virtuals i et co centres penetren encara mes intensamnt.
  glòria olivella Maig 19, 2020 11:09 am
  Rebel, que ets una rebel. Una abraçada.
  Ànonim Maig 20, 2020 10:05 am
  Fins ara he intentat visualitzar mentalment les ones, el mar, la sorra......Però això no em cura...poc a poc tornem a conquerir petites coses...però quan podrem tornar-hi? L'espera és molt llarga i necessito pensar que ja ens falta poc!

Nou comentari

Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...