Foto: Estrella Damm


Estrella Damm i l’escena musical de casa nostra formen un tàndem inseparable i en època de confinament aquesta aliança es reinventa. A través del compte d’Instagram @AgendaEstrellaDammCat, Damm llança el concurs #UnaEstrellaACasa pensat per a cantautors i grups emergents de l’escena catalana que, participant-hi, podran optar a consolidar el seu projecte musical gravant un disc en un estudi professional i a actuar, quan les circumstàncies ho permetin, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

A partir del divendres 27 de març i fins al diumenge 5 d’abril, els talents emergents que hi vulguin participar hauran de:

1. Gravar-se interpretant una cançó pròpia (pot ser en qualsevol idioma) respectant sempre les recomanacions sanitàries de conducta i confinament de les autoritats.

2. Penjar el vídeo a Instagram amb l’etiqueta #UnaEstrellaACasa.

3. Etiquetar-hi el compte organitzador, @AgendaEstrellaDammCat.

A partir del 6 d’abril, un jurat format per experts i professionals del món de la cultura i la música* seleccionarà els semifinalistes, i aquests passaran a la fase de votació popular (prevista del 9 al 15 d’abril), on els seguidors d’@AgendaEstrellaDammCat tindran l’oportunitat de votar pels seus participants favorits.

Del 16 al 19 d’abril, el jurat escollirà la proposta guanyadora d’entre les cinc més votades, que serà anunciada a través del compte d’Instagram @AgendaEstrellaDammCat a partir del 20 d’abril.

Podeu consultar les bases legals i la mecànica de participació del concurs a través d’aquest enllaç.

Indie, trap, rock, heavy o cançó d’autor… Tots els estils musicals tenen #UnaEstrellaACasa que mereix ser escoltada! ??? . Del 27 de març al 5 d’abril grava’t en un vídeo vertical (màxim 120 segons) cantant una cançó pròpia, penja’l al teu perfil amb l’etiqueta #UnaEstrellaACasa i menciona’ns. . Un jurat especialitzat seleccionarà els finalistes, que podran guanyar la gravació d’un disc d’estudi i un concert en directe a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm: – Adrià Salas (@dariasalsa de @lapegatina) – Suu (@suu_music) – Albert Puig (@nosonores) – Ferran Amado (@grupenderrock) – Jordi Planaguma (@casesdelamusica) – Carmen Zapata (@curtcircuit) . Consulta’n les bases legals a l’enllaç de la bio.

A post shared by L’AGENDA D’ESTRELLA DAMM (a ?) (@agendaestrelladammcat) on* El jurat del concurs #UnaEstrellaACasa serà format per Ferran Amado, coordinador del concurs Sona 9 i periodista d’Enderrock; Albert Puig, director i presentador del programa de radio Delicatessen a iCat i director de la productora musical i oficina de management No Sonores; Jordi Planagumà, director de la Fundació Cases de la Música de les Comarques Gironines; Adrià Salas, cantant de La Pegatina; la cantautora Suu i Carmen Zapata, Presidenta de Mujeres de la Industria de la Música (MIM), gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i directora artística de Curtcircuit.

Foto: Estrella Damm

Nou comentari

El piano

Comparteix

De mi

Som de carn i os i som esquerda
Comparteix

Paranoid Android

When I am king / You will be first against the wall
Comparteix

No ho puc fer per tu

Si ets bo per començar, també vull veure si ho acabes
Comparteix

Something

I don't want to leave her now/ You know I believe and how

Passadís

Equipo Crónica. Sense títol, 1972. Aquarel·la i guaix sobre teixit, 54 x 39 cm.
Comparteix

Tots van ser Picasso

Els Espais Volart exposen la col·lecció de 400 tapets decorats per artistes i escriptors en solidaritat amb el pintor
Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX
Comparteix

Soc infermer i només tinc dues mans

14 il·lustracions sobre la rutina del personal sanitari

Comparteix