Foto: Estrella Damm


Estrella Damm i l’escena musical de casa nostra formen un tàndem inseparable i en època de confinament aquesta aliança es reinventa. A través del compte d’Instagram @AgendaEstrellaDammCat, Damm llança el concurs #UnaEstrellaACasa pensat per a cantautors i grups emergents de l’escena catalana que, participant-hi, podran optar a consolidar el seu projecte musical gravant un disc en un estudi professional i a actuar, quan les circumstàncies ho permetin, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

A partir del divendres 27 de març i fins al diumenge 5 d’abril, els talents emergents que hi vulguin participar hauran de:

1. Gravar-se interpretant una cançó pròpia (pot ser en qualsevol idioma) respectant sempre les recomanacions sanitàries de conducta i confinament de les autoritats.

2. Penjar el vídeo a Instagram amb l’etiqueta #UnaEstrellaACasa.

3. Etiquetar-hi el compte organitzador, @AgendaEstrellaDammCat.

A partir del 6 d’abril, un jurat format per experts i professionals del món de la cultura i la música* seleccionarà els semifinalistes, i aquests passaran a la fase de votació popular (prevista del 9 al 15 d’abril), on els seguidors d’@AgendaEstrellaDammCat tindran l’oportunitat de votar pels seus participants favorits.

Del 16 al 19 d’abril, el jurat escollirà la proposta guanyadora d’entre les cinc més votades, que serà anunciada a través del compte d’Instagram @AgendaEstrellaDammCat a partir del 20 d’abril.

Podeu consultar les bases legals i la mecànica de participació del concurs a través d’aquest enllaç.

Indie, trap, rock, heavy o cançó d’autor… Tots els estils musicals tenen #UnaEstrellaACasa que mereix ser escoltada! ??? . Del 27 de març al 5 d’abril grava’t en un vídeo vertical (màxim 120 segons) cantant una cançó pròpia, penja’l al teu perfil amb l’etiqueta #UnaEstrellaACasa i menciona’ns. . Un jurat especialitzat seleccionarà els finalistes, que podran guanyar la gravació d’un disc d’estudi i un concert en directe a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm: – Adrià Salas (@dariasalsa de @lapegatina) – Suu (@suu_music) – Albert Puig (@nosonores) – Ferran Amado (@grupenderrock) – Jordi Planaguma (@casesdelamusica) – Carmen Zapata (@curtcircuit) . Consulta’n les bases legals a l’enllaç de la bio.

A post shared by L’AGENDA D’ESTRELLA DAMM (a ?) (@agendaestrelladammcat) on



* El jurat del concurs #UnaEstrellaACasa serà format per Ferran Amado, coordinador del concurs Sona 9 i periodista d’Enderrock; Albert Puig, director i presentador del programa de radio Delicatessen a iCat i director de la productora musical i oficina de management No Sonores; Jordi Planagumà, director de la Fundació Cases de la Música de les Comarques Gironines; Adrià Salas, cantant de La Pegatina; la cantautora Suu i Carmen Zapata, Presidenta de Mujeres de la Industria de la Música (MIM), gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i directora artística de Curtcircuit.

Foto: Estrella Damm

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa