Catorze
El Mercat de Música Viva de Vic, més viu que mai

Núria Graham estrena Cyclamen, el seu nou disc, al MMVV. Foto: Rosa Tharrats

Catorze recomana la 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que se celebrarà a la capital d’Osona del 14 al 17 de setembre de 2022, torna a la plena presencialitat i comptarà amb una programació de 57 concerts de 55 grups i artistes.

Després d’una edició digital i d’una altra d’híbrida, Vic tornarà a vibrar amb un Mercat totalment presencial ple d’estrenes, artistes internacionals i propostes artístiques diverses i singulars. La programació de la 34à edició del MMVV inclou 16 estrenes de disc o d’espectacle en directe, gairebé un terç del total de les propostes que es podran veure a Vic. Algunes cites destacades d’aquest Mercat (en podeu consultar la programació completa en aquest enllaç) són els de Núria Graham, que protagonitzarà el concert inaugural estrenant el disc Cyclamen, el debut en solitari d’Ernest Crusats, la presentació del nou disc del guitarrista Chicuelo, l’electrònica experimental de b1n0, les noves cançons de Rombo, i les actuacions de Stay Homas, Delafé y las Flores Azules i Roba Estesa.

Un any més, l’escena OFF del Mercat col·labora amb entitats i institucions del sector de la música del país i oferint-los la possibilitat de donar a conèixer artistes del seu entorn que estan fent-se un lloc en el circuit musical. Hi participaran les Cases de la Música programant a La Ludwig Band, Secundaria, Selvanua i Subliminal; l’Esmuc i el Taller de Músics, que portarà els concerts de Laura Marchal, Leo Golo, Microhomes i Nicomac, i el concurs Sona 9, amb els dos finalistes, Bigwé, Crisbru i el guanyador de l’edició 2021, Dan Peralbo i el Comboi. A més, el MMVV Pro Catalan Arts, la fira professional del MMVV, recuperarà la normalitat absoluta després de dos anys de pandèmia. Tindrà lloc de dimecres 14 a divendres 16, i es concentrarà a l’àrea de L’Atlàntida, amb un format dinàmic orientat a generar trobades entre professionals, impulsar la indústria de la música en directe, contribuir a l’optimisme i a la dinamització del sector, així com promoure la contractació d’artistes.


Vine a l’estrena de Cyclamen, el nou disc de Núria Graham

Una de les estrenes destacades d’aquest MMVV és la de Cyclamen, el nou disc de Núria Graham, que protagonitzarà el concert inaugural d’aquesta edició. Produït per ella mateixa i cuinat a foc lent, el nou treball de la vigatana està editat per la discogràfica americana Verve de la mà de New Deal, conjuntament amb Primavera Labels i Universal Music. Partint d’una nova instrumentació i d’una nova sonoritat, Graham s’inspira en faules imaginàries, somnis premonitoris i missatges de la natura. Els arranjaments del disc, enregistrat entre el menjador de casa i l’estudi, ens traslladen a un món nou on els instruments de corda i de vent són els narradors d’aquest viatge oníric i circular.

Sortegem dues entrades dobles per assistir a la presentació de Cyclamen, que tindrà lloc el dimecres 14 de setembre, a les 19 h, a l’escenari Teatre R. Montanyà – L’Atlàntida. Podeu participar-hi fins al 9 de setembre: només cal que ens envieu un mail amb l’assumpte “Sorteig d’entrades” i el vostre nom i cognom a [email protected] *

Què: la 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic.
On: a diversos espais de Vic.
Quan: del 14 al 17 de setembre de 2022.

Més informació.

* Les dades que ens faciliten els participants seran incorporades a la base de dades de Catorze amb la finalitat d’enviar-los per correu electrònic el nostre butlletí setmanal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa