Es presenten cadascú des de casa seva i toquen sols però sonen junts. Són els músics de l’orquestra del Teatre Nacional de Sèrbia que, com la majoria de nosaltres, s’han hagut de confinar però han aconseguit unir esforços perquè la seva orquestra, ara dispersa, interpreti la popular Bella ciao, arranjada per a l’ocasió pel director artístic del teatre, Aleksandar Stankov, i el violinista Konstantin Blagojević. L’han dedicada especialment als ciutadans italians, però han fet extensiu l’homenatge a totes les persones del món.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a març 24, 2020 | 18:16
    Anònim març 24, 2020 | 18:16
    Quines coses. Quan era un nen i encara en la adolescència (finals dels seixanta) vaig fer-me un tip de cantar aquesta cançó amb els Escoltes quan anàvem d'excursió, a dalt del tren, posem, de Barcelona a El Figaró. Avui crec que és la primera vegada que he plorat amb ella, quan he vist aquest vídeo.
  2. Icona del comentari de: Francesc a març 25, 2020 | 17:34
    Francesc març 25, 2020 | 17:34
    Tambe com tu, he cantat innumerables vegades als vagons de la Renfe, i el carrilet, tornan de campaments o de sortida amb l´Agrupament, una canço que sempre ens acompanya, molt d´anims a tots i a la comunitat escolta ....(A. E. Ramon LLull - BCN)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa