L’orquestra del Bella ciao

Els músics del Teatre Nacional de Sèrbia interpreten la cançó italiana des de casa

Arxivat a: Cançó, Música, Vídeo, El piano

Es presenten cadascú des de casa seva i toquen sols però sonen junts. Són els músics de l’orquestra del Teatre Nacional de Sèrbia que, com la majoria de nosaltres, s’han hagut de confinar però han aconseguit unir esforços perquè la seva orquestra, ara dispersa, interpreti la popular Bella ciao, arranjada per a l’ocasió pel director artístic del teatre, Aleksandar Stankov, i el violinista Konstantin Blagojević. L’han dedicada especialment als ciutadans italians, però han fet extensiu l’homenatge a totes les persones del món.

Comentaris

    Anònim Març 24, 2020 6:16 pm
    Quines coses. Quan era un nen i encara en la adolescència (finals dels seixanta) vaig fer-me un tip de cantar aquesta cançó amb els Escoltes quan anàvem d'excursió, a dalt del tren, posem, de Barcelona a El Figaró. Avui crec que és la primera vegada que he plorat amb ella, quan he vist aquest vídeo.
    Francesc Març 25, 2020 5:34 pm
    Tambe com tu, he cantat innumerables vegades als vagons de la Renfe, i el carrilet, tornan de campaments o de sortida amb l´Agrupament, una canço que sempre ens acompanya, molt d´anims a tots i a la comunitat escolta ....(A. E. Ramon LLull - BCN)

Nou comentari

Juan Miguel Morales
Envia'ns un àngel que sigui com tu
Aniré com quan anàvem junts/ darrere les teves passes,/ d'esquena al futur
Més entrades...
Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...