Ute Lemper arriba a Catalunya. El dia 12 de novembre a les 20:30 actuarà, acompanyada de Vana Gierig al piano i de Víctor Hugo al bandoneó, dins del cicle Grans Concerts del Teatre l’Atlàntida amb l’espectacle Last Tango In Berlin.

Serà a la Sala 1 Ramon Montanyà, on ens proposarà un viatge cap a la capital d’Alemanya, amb temes de Brecht i Well, així com del cabaret alemany. Tot seguit obrirà les portes de l’univers de la chanson francesa –amb Jacques Brel, Edith Piaf i Leo Ferré, entre d’altres– fins arribar al tango argentí d’Astor Piazzola. Per tant, ens oferirà temes dels diferents capítols musicals del seu repertori principal. Com és habitual, no presentarà un programa tancat sinó que deixarà espai a la improvisació i a moments de virtuosisme.

L’artista va néixer a Munster, Alemanya, i va estudiar a l’escola superior de música i dansa de Colònia (Hochschule für Musik und Tanz Köln) i a l’institut del teatre Max-Reinhardt-Seminar de Viena. Actualment viu a Nova York amb els seus quatre fills. La seva trajectòria artística, de més de trenta anys, l’avala com una de les veus més brillants de l’escena internacional. És coneguda sobretot per la interpretació de les peces de Kurt Weil i pel repertori de cançons europees del període d’entreguerres.

La seva carrera és extensa i variada: ha deixat empremta a l’escenari, al cinema, en sales de concerts i en enregistraments discogràfics.

Foto: L’Atlàntida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa