Catorze
Vesprejant a la Universitat de Barcelona

Paranimf de la Universitat de Barcelona

Quan el fred és més fred, la Universitat de Barcelona ens ofereix el millor abric: la música. Cada divendres de febrer a les 20.00 tornen els Vespres d’Hivern per fer-nos descobrir nous artistes. Les entrades són gratuïtes, i les estan oferint, de forma esglaonada, en aquest enllaç. Amb una posada en escena intimista, el Paranimf de la UB es convertirà en l’escenari d’aquestes quatre propostes:

Júlia Colom, el divendres 3.
L’aproximació a les tonades mallorquines i la seva sensibilitat pop són la seva carta de presentació:Alvaro Sola, el divendres 10.
Artista multidisciplinari que atorga al flamenc una amalgama d’imatges i sons frescos. Puñales narra una història de desamor inspirada en els set dolors de Maria. El flamenc més profund i actual:Golden Slumbers, el divendres 17.
Duet lisboeta d’indie folk-pop format per Margarida i Catarina Falcão. Utilitzen harmonies vocals i guitarres en les seves cançons i escriuen sobre l’amor, la dinàmica familiar i la feminitat:Grauwi + Marta Cascales, el divendres 24.
Projecte de les barcelonines Carla Gimeno (veu) i Marta Cascales Alimbau (piano). En la seva proposta de pop intimista conflueixen música i lletra, delicadesa i cruesa, piano i veu:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa