Foto: Jo Jet i Maria Ribot



Ara que el fred és més fred, ens calen cançons que ens facin d’abric. És per això que el cicle de concerts Els vespres d’hivern de la Universitat de Barcelona torna per escalfar els nostres vespres. I ho fa obrint les portes del seu paranimf, cada divendres de març a les 20.00, per rebre músics emergents del panorama actual. Fem un recorregut sonor per les quatre propostes que es podran gaudir, de forma gratuïta, en un ambient càlid i intimista.



Jo Jet i Maria Ribot
2 de març
El duet manresà presenta el seu segon disc Lliure o descansar, que reflecteix la cara nocturna de la vida. Amb referents com Bon Iver, Fink o Jónsi, han fet un cançoner honest i viu que explora nous camins sonors tot mantenint una essència genuïna.



Intana
9 de març

Núria Moliner ha creat una banda sonora a partir de paisatges agrestos i camins polsegosos, capvespres daurats i nits que esdevenen matinades intenses. Canta sobre pèrdues i perdre’s, sobre reptes i plors, confessions i amors.



Júlia
16 de març

Estela Tormo i Lídia Vila són Júlia, una proposta austera que se submergeix en paisatges sintètics i mantres electrònics. Presentaran el seu nou disc Pròxima B on hi ha una col·lecció de cançons hipnòtiques i estimulats de pop oníric valencià.



María José Llergo i Marc López​
23 de març

La parella proposa un concert íntim en què, partint d’arrels flamenques, interpreten i uneixen cançons pròpies i tradicionals. A través de la veu dolça i càlida de la cordovesa i de la guitarra flamenca volen arribar al cor de l’emoció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa