Pinpilipussies Foto: Clara Orozco

Catorze recomana la nova edició, i ja és la dissetena, d’Els Vespres de la UB, el cicle de concerts a la fresca que organitza la Universitat de Barcelona. Seran els dies 5, 7, 12 i 14 de juliol, a les 20:30 h, a la Finca Agustí Pedro i Pons, situada al peu de Collserola i amb unes vistes excepcionals de Barcelona. L’entrada, que s’ha de reservar de manera anticipada, inclou una beguda i té un cost de 5 euros.

Amb la calor torna una de les trobades musicals de referència de l’estiu barceloní. Els Vespres de la UB és un marc perfecte per descobrir les propostes més singulars de l’escena actual de la ciutat de Barcelona. L’edició d’aquest 2022 ofereix un cartell amb artistes de proximitat, rellevants i carismàtics:

Marta Knight (5 de juliol)
Malgrat la seva joventut, ha recorregut un gran nombre d’escenaris, on ha captivat la crítica i el públic amb el seu folk-rock inspirador i la seva habilitat per compondre melodies extraordinàries, s’ha forjat un nom en l’escena independent. Amb Strange times forever, on passa d’expressar-se sola a fer-ho en grup, intenta descobrir quin és el seu lloc en un món ple d’estímuls.


Ven’nus (7 de juliol)
La sabadellenca Valèria N. Saurí presenta el seu primer EP, El naixement. Pop d’autor, intimista i atmosfèric, a càrrec d’una de les veus més peculiars dels nous artistes emergents. Ven’nus comparteix una visió del món personal i indaga en les emocions, els anhels i les incerteses de la seva generació amb una gran sensibilitat.


Palmerita Coco Blue (12 de juliol)
Palmerita Coco Blue l’integren Matah (La Kinky Beat), Willy Fuego (Amparanoia), Madjid Fahem (La Ventura – Manu Chao – Joan Garriga). Un so orgànic, inspirat en calipso, mento i ska-jazz, que proposa un recorregut pels ritmes caribenys més frescos i característics, amb un toc especial de reggae.


Pinpilinpussies (14 de juliol)
El duet bascocatalà troba en les influències dels noranta el seu millor refugi, amb autenticitat, energia i una perfecta sintonia entre veu, guitarra i bateria. Hipocondría, el seu segon treball, reforça les seves virtuts: melodies eternes, contundència sonora i lletres reivindicatives. Aquestes qualitats es multipliquen en els seus concerts apassionants, el seu plat fort.


Un cop finalitzades les actuacions, i fins al tancament de portes, el públic podrà gaudir de la terrassa d’Els Vespres i d’una sessió de discjòquei a càrrec d’una de les components de SinSyncDJs, un col·lectiu que explora la figura i el discurs del discjòquei i que investiga les noves identitats des d’una perspectiva feminista i no hegemònica.

Què: Els Vespres de la UB.
On: a la Finca Pedro Pons (Av. de Vallvidrera, 25).
Quan: els dies 5, 7, 12 i 14 de juliol a les 20:30 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa