El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost el periodista, guionista i humorista Jair Domínguez (Barcelona, 1980).

Foto: Xavi Toral


1. Què t’agrada més que res?
Observar el món.

2. Què valores més dels altres?
Que no es facin pesats.

3. Un llibre:
The Naked Lunch, William Burroughs.

4. Una cançó:
Starless, King Crimson.

5. Una pel·lícula:
El falcó maltès, John Huston.

6. Un plat:
Les tallarines carbonara de l’Uliano Ventresca.

7. Una paraula:
Eixelebrat.

8. Què menges per esmorzar?
Cafè i galetes.

9. On t’agradaria viure?
A l’Empordà.

10. Què et fa por?
Els pallassos.

11. De què et penedeixes?
De moment, de res.

12. A quina secció del súper és més fàcil trobar-te?
A la dels vins.

13. Què no falta mai a la teva nevera?
Cervesa.

14. Què és l’última cosa que has comprat?
Cordes de guitarra.


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a participacatorze@gmail.com (la guanyadora ha estat Sònia Casademont Cabrera).

La guanyadora del sorteig del 8 de febrer (14 respostes de Jordi Roca) és Alexandra Aragón Ferrón.

Laura Carbonero Sánchez, guanyadora del sorteig de l’1 de febrer (14 respostes de Joan-Carles Mèlich) amb el seu lot.* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa