El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost el pedagog Jaume Cela (Barcelona, 1949).

Foto: Gemma Ventura


1. Què t’agrada més que res?
Compartir temps amb la gent que estimo i anar al cine.

2. Què valores més dels altres?
La bondat i la tendresa.

3. Un llibre:
Faig trampa perquè són molts llibres: la Bíblia, parla gairebé de tot.

4. Una cançó:
Les cançons del disc per a criatures Bitxos raros, que és del grup de la meva filla, NuriTotal. Ja sé que és la filla, però són cançons molt bones.

5. Una pel·lícula:
Confidències, de Visconti.

6. Un plat:
Paella i gelats.

7. Una paraula:
Memòria, que cada dia hi penso.

8. Què menges per esmorzar?
Un entrepà de formatge i cafè descafeïnat.

9. On t’agradaria viure?
A Barcelona, soc home de ciutat.

10. Què et fa por?
Que la gent que estimo –i la que no també– pateixi.

11. De què et penedeixes?
A un alumne que tenia a vuitè d’EGB no li vam donar el graduat al juny confiant que vindria al setembre: no va tornar i no n’he sabut mai més res.

12. A quina secció del súper és més fàcil trobar-te?
A la part dels gelats.

13. Què no falta mai a la teva nevera?
Aigua.

14. Què és l’última cosa que has comprat?
Una entrada pel cine.


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a [email protected] (la guanyadora és Josepa Carreras).

El guanyador del sorteig del divendres 21 de juny (14 respostes de Jaume Sisa) és Maria Antònia Ximenis Palmet.

Jordi Morlans, guanyador del sorteig del divendres 14 de juny (14 respostes d’Ignasi Blanch), ensenya el lot que va anar a buscar.



* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa