El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost la periodista Maria Xinxó (Sabadell, 1982).


1. Què t’agrada més que res?
Riure. Amb la família, amb els amics, a la feina… Necessito riure fins i tot en els moments més tristos, és el que em salva.

2. Què valores més dels altres?
La bondat. Si ets bona persona, em tindràs al costat.

3. Un llibre:
Un que encara no em puc llegir però que està a punt de sortir a la venda. Paraules que tu entendràs, de Xavier Bosch. És l’únic autor de qui he llegit tots els llibres que ha escrit i estic convençuda que aquest també em farà passar bones estones.

4. Una cançó:
Ara mateix, Cicatrius, de Clara Peya. Tot el disc em sembla espectacular, pel que diu i com ho diu. El seu piano i la veu de la Magalí Sare em fan pensar i vibrar.

5. Una pel·lícula:
Ratatouille. No l’he vista però ahir, mentre feia un sopar amb amics a casa meva, vam veure un ratolí que anava i venia per la terrasseta. Des de llavors que penso que l’hauria de veure per si aquest nou “amiguet” decideix passar de la terrassa a la cuina.

6. Un plat:
Steak tartar (o el que em cuini en Ratatouille…).

7. Una paraula:
Procrastinar.

8. Què menges per esmorzar?
Llet semidesnatada i cereals. Això si tinc temps. Si vaig justa, un Cacaolat i un paquet de galetes d’aquelles en forma de dinosaure. Molt adult tot plegat.

9. On t’agradaria viure?
Aquí.

10. Què et fa por?
Perdre la salut. El meu entorn o jo mateixa.

11. De què et penedeixes?
De no haver anat d’Erasmus, de no haver allargat més aquella nit, de no haver tornat allò que no era meu, de no haver passat més temps amb els meus avis, de no saber dir que no… la llista és eterna. Però de tot el que em penedeixo, n’aprenc.

12. A quina secció del súper és més fàcil trobar-te?
Allà on hi hagi formatges. M’agraden tots.

13. Què no falta mai a la teva nevera?
Ous i vi. Una truita i una bona ampolla de vi blanc et poden salvar la vida.

14. Què és l’última cosa que has comprat?
L’abonament de classes del meu entrenador personal. Trenta-sis anys sense fer esport i ara deixant-m’hi la pell i el sou (i ben contenta!).


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a [email protected]

El guanyador del sorteig del divendres 26 de juliol (14 respostes de Sergi Mas) és Frederic Oliver i Amill.

Anna Grañana, guanyadora del sorteig del divendres 19 de juliol (14 respostes de Roger de Gràcia), amb el seu lot.



* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa