M’agrada tenir-te a classe. Gràcies per ser un gran estudiant. Chris Ulmer, un mestre d’educació especial de Florida, dedica els primers deu minuts de classe a transmetre confiança a cada alumne, mirant-los als ulls, d’un en un. Per valorar el que són i el que fan: si juguen bé a futbol, si han llegit millor, si fan riure als altres perquè són divertits.

“En lloc de centrar-me en les mancances, em centro en els talents”. Potenciant-los l’autoestima, el resultat només pot ser positiu: “Els nens s’han tornat més socials i la capacitat de comunicació ha crescut increïblement.” Poc temps després d’establir aquesta rutina, els alumnes no només es feliciten entre ells, sinó que ja comparteixen el tarannà que han après: mai s’insulten i treballen per ajudar-se.  «Ets un estudiant extraordinari»

«Ets molt divertit i intel·ligent»

«Cada dia fas la feina molt bé i ens fas riure a tots»

«Gràcies per ser un gran estudiant!»

«Aquí tothom t’estima»

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Neus garcia ballet a juny 21, 2016 | 13:50
    Neus garcia ballet juny 21, 2016 | 13:50
    Me he emocionado mucho,gracias por enseñarme a ser mejor persona y felicidades por tu labor tan importante.
  2. Icona del comentari de: conxi a juliol 03, 2016 | 00:49
    conxi juliol 03, 2016 | 00:49
    Siempre he tenido que luchar con los profesores que en su dia tuvo mi hijo, le amargaron la epoca escolar, tan importante en su vida, por ser un niño que siempre se revelaba contra las injusticias, nunca sr preocuparon en entenderle, consiguieron que abandonara los estudios, ojala hubiera tenido un profesor como este, Toda mi admiracion y respeto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa