Institut Morell Foto: Museu de la Vida Rural


Catorze recomana la inauguració de les exposicions Mix Technology i Una mirada al passat, que han creat l’Institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí i l’Institut del Morell, en el marc del projecte Un Museu a l’Aula (UMA) i que impulsa el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí. Mix Techonology estarà oberta al públic del 5 al 7 de juny, i Una mirada al passat del 7 al 14 de juny.

Aquestes dues exposicions són el resultat del treball dut a terme durant tot el curs escolar, i que ha comptat amb la implicació d’alumnes, professors, el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès i de la Conca del Barberà, el museu i algunes empreses privades del municipi del Morell i de l’Espluga de Francolí.

El projecte UMA va néixer per iniciativa del Museu de la Vida Rural sota la idea d’entendre el museu com un recurs pedagògic que permetés treballar competències i continguts de diferents àmbits de manera lúdica, creativa, participativa i innovadora, adaptant-se a les necessitats de cada centre. UMA comença amb un curs de formació pels docents perquè aprenguin com es crea una exposició des de dins i continua amb un assessorament i seguiment dels professionals del museu al centre educatiu fins al dia de l’exposició.

Mix Technology és una exposició que ha sigut creada pels alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Morell i que reuneix una mostra dels millors treballs de tecnologia desenvolupats durant el curs escolar. D’altra banda, Una mirada al passat es presenta com un relat que han produït els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Joan Amigó i Callau, i que descobreix com eren els anys 70 i 80 al planeta Terra amb ulls d’extraterrestre.

Què: exposicions Mix Technology i Una mirada al passat, en el marc del projecte Un Museu a l’Aula (UMA).
On: Mix Technology, a l’Institut Morell i Una mirada al passat, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Quan: Mix Technology, del 5 al 7 de juny i Una mirada al passat, del 7 al 14 de juny.

Més informació.

Formació docents Foto: Museu de la Vida Rural

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa