Jaume Plensa. Vista de l’exposició. Foto: Miquel Coll


Catorze recomana l’exposició que el Museu d’Art Contemporani de Barcelona dedica a l’artista Jaume Plensa i que es pot visitar fins al 22 d’abril de 2019.

Més de vint anys després de la seva darrera exposició individual a Barcelona, que va tenir lloc a la Fundació Miró l’any 1996, Jaume Plensa (Barcelona, 1955) porta una vintena d’obres al Macba. Una mostra del treball de l’artista que aplega creacions des de la dècada de 1980 fins a les més actuals, en un recorregut que mostra el diàleg entre la representació de la figura humana i l’abstracció.

Jaume Plensa es considera, abans que res, escultor, malgrat que el seu procés creatiu l’ha portat a desenvolupar múltiples disciplines. Les seves obres s’adrecen a la condició mateixa de l’ésser: la seva essència física i espiritual, la consciència de si mateix i del seu passat, els seus codis morals i dogmes i la seva relació amb la natura, posant sempre les emocions per davant dels materials. El seu objectiu no és fer objectes, sinó desenvolupar relacions i incloure’ns-hi a tots.

Què: exposició Jaume Plensa
On: Macba (plaça dels àngels, 1, Barcelona).
Quan: fins al 22 d’abril de 2019.

Més informació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josepa Carol Sanahuja a juny 20, 2023 | 08:58
    Josepa Carol Sanahuja juny 20, 2023 | 08:58
    Us heu equivocat de data. Ara estem el 2023

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa