Foto: isorepublic


Catorze recomana els Cafès científics de la UB, les trobades que, amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), la Universitat de Barcelona organitza el divendres 27 de setembre per debatre sobre medicina, dret, filosofia, informació, i molts més temes d’actualitat.

Fomentar l’interès social per la ciència i el coneixement és l’objectiu de totes les activitats divulgatives que programa la Universitat de Barcelona, i la Nit Europea de la Recerca és un marc idoni per aconseguir-ho. Els cafès científics de la UB proposen un apropament distès però rigorós a temes com el canvi climàtic, les fake news, la recerca oncològica i el pensament matemàtic, una oportunitat per trobar-se amb experts de diferents àmbits i ampliar coneixement i intercanviar opinions als quals us podeu inscriure a través d’aquest enllaç.

A més dels cafès científics, la Nit Europea de la Recerca programa altres activitats, com microxerrades, espectacles divulgatius i trobades que podeu consultar aquí.

Què: Cafès científics de la UB.
On: diversos espais de la Universitat de Barcelona.
Quan: el divendres 27 de setembre.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa