Dos peixos pallasso a Tubbataha s’apinyen a la seva anemone hoste. Foto: Jennifer Hayes

Catorze recomana l’exposició Colors del món, que es pot visitar al CosmoCaixa a partir del 15 de febrer i fins al 10 d’abril de 2023.

En la vida quotidiana de les grans ciutats del planeta, predominen els colors metal·litzats, el blanc, el negre i el gris. Però el nostre món és un calidoscopi de color. Des de fa dècades, National Geographic ens ha portat fins a casa les imatges de la varietat del món i avui dia, la feina dels seus fotògrafs és una crida a la responsabilitat i al compromís en favor de la diversitat.

Dels boirosos blaus i grisos de llum del matí als vívids porpres i vermells de la posta del sol, aquesta exposició ens convida a descobrir, a través de les imatges, que el color és pertot arreu encara que no hi parem atenció. Cada àmbit està dedicat a un color, el seu significat, les seves qualitats i el seu simbolisme al llarg del temps.

Què: l’exposició Colors del món.
On: al CosmoCaixa (carrer d’Isaac Newton, 26, Barcelona).
Quan: del 15 de febrer al 10 d’abril de 2023.

Més informació.

Un Plymouth groc brillant està aparcat davant d’una caseta de camp del mateix color a Lanai City. La majoria dels 2.800 residents de Lanai City encara viuen en casetes pintades en colors pastel amb sostres de xapa, on vivien quan treballaven a les plantacions de pinya de l’illa. Illa de Lanai (Hawaii). Foto: Jim Richardson

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa