Catorze recomana la conferència en línia Cognició animal: l’estudi dels primats al Max Planck Institute, que organitza el CosmoCaixa Barcelona i que tindrà lloc el dimecres 14 de desembre de 2022 a les 19 h. La inscripció és gratuïta i cal fer-la a través d’aquest formulari.

Els animals són posseïdors de cultura? Hi ha evidències de l’autoconsciència en el món animal? Les investigacions fetes per diferents equips científics demostren que els animals són capaços de fabricar i fer servir eines. D’altra banda, la investigació sobre la cognició ha aportat una infinitat d’estudis sobre la comunicació en espècies no humanes. Les persones no som els únics éssers que ens reconeixem davant d’un mirall, ni som els únics capaços d’enganyar per aconseguir una llaminadura o de mostrar sentiments davant d’altres individus. Què distingeix els humans de la resta dels animals? El món animal alberga conceptes com l’empatia, l’engany, la cooperació o la política?

El CosmoCaixa organitza, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, una xerrada a càrrec de la primatòloga i doctora en Antropologia Federica Amici, investigadora de la Universitat de Leipzig i al Departament d’Antropologia Evolutiva del Max Planck Institute. Acompanyada de Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i professor d’Antropologia i Evolució Humana de la Universitat Oberta de Catalunya, Amici aproparà els assistents al fabulós terreny de l’etologia: la ciència que estudia el comportament. La prestigiosa primatòloga resoldrà en directe les preguntes que plantegi el públic.

Què: la conferència Cognició animal: l’estudi dels primats al Max Planck Institute.
On: en línia.
Quan: el dimecres 14 de desembre de 2022 a les 19 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa