Catorze
Música barroca i autòmats a «Barrocomatik»

Foto: Kune Teatre

Catorze recomana l’espectacle familiar Barrocomatik, de Kune Teatre, que el CaixaForum Barcelona programa del 27 al 31 de desembre de 2022.

Barrocomatik vol acostar la música de compositors barrocs com Bach, Telemann, Vivaldi o Lully al públic familiar en un espectacle de teatre sense paraules que barreja clown, teatre gestual, titelles, poesia visual i quatre músics en directe amb els seus instruments, el fagot, l’oboè, la tiorba i el violí. Explica la història d’un personatge que s’ha envoltat dels autòmats que ell mateix ha creat per no haver d’afrontar les emocions que suposa mantenir relacions amb altres persones. La rebel·lió de les màquines el conduirà a fer un viatge emocional que culminarà amb el seu alliberament.

Barrocomatik, recomanat a partir de 4 anys, parla de què pot provocar un excés de tecnologia, des de l’aïllament fins a la falsa sensació de seguretat i de control, del perill que les persones acabem funcionant com màquines, de la capacitat de trencar murs i continuar endavant, començant de nou i del valor que té ser persona i ser lliure.

Què: l’espectacle familiar Barrocomatik.
On: al CaixaForum Barcelona (av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona).
Quan: del 27 al 31 de desembre de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa