Detalls dels cartells promocionals d’Avatar: El sentit de l’aigua i El gat amb botes: L’últim desig.

Catorze recomana les estrenes en català de les pel·lícules Avatar: El sentit de l’aigua i El gat amb botes: L’últim desig, previstes per als dies 16 i 21 de desembre de 2022, respectivament.

El desembre és temps de grans estrenes als cinemes i enguany arriben a la gran pantalla títols llargament esperats. És el cas d’Avatar: El sentit de l’aigua, la primera de les quatre seqüeles previstes d’Avatar, que va dirigir James Cameron i es va estrenar el 2009. Aquesta continuació de la fantasia de ciència-ficció situada al planeta Pandora transcorre deu anys després dels fets de la pel·lícula original i segueix la història de la família Sully, els seus problemes i les batalles que lluiten per sobreviure.


També per festes, i adreçada al públic familiar, El gat amb botes: L’últim desig recupera la versió animada del personatge de Charles Perrault que, després d’aparèixer a Shrek com a secundari, el 2011 va convertir-se en protagonista a El gat amb botes. En aquesta nova entrega, Gat descobreix que la seva passió per l’aventura li ha passat factura i emprèn un viatge èpic per trobar el mític “últim desig”.

Totes dos films arriben als cinemes doblats o subtitulats en català. Al web de Cinema en català podeu consultar a quines sales i en quins horaris estaran disponibles les versions en la nostra llengua, tant d’aquestes com d’altres pel·lícules.

Què: les estrenes en català d’Avatar: El sentit de l’aigua i El gat amb botes: L’últim desig.
On: a les sales de cinema d’arreu de Catalunya.
Quan: els dies 16 i 21 de desembre de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa