Totjoc
Foto: Aksel Fristrup

Catorze recomana Totjoc, el web que el Consorci per la Normalització Lingüística dedica als jocs i joguines en llengua catalana.

Jugar permet passar estones disteses i divertides amb la família o els amics. Afavoreix la socialització, fomenta el diàleg i enforteix les relacions personals. De la mateixa manera que mirem la televisió en català, escoltem la ràdio en català o llegim llibres en català, és normal que també vulguem jugar en català.

Totjoc és el programa que el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa per promoure la producció i el consum de jocs i joguines en català. Totjoc, que compta amb la col·laboració de 20 empreses editores de joc, disposa d’un cercador amb més de 1.000 jocs en català catalogats segons l’edat, el tipus de joc i el fabricant. A través del web també es pot saber a quines botigues es poden adquirir els jocs en català i es pot consultar l’agenda per saber quines activitats s’organitzen al voltant del programa. A més, Totjoc compta amb un canal de Youtube on es poden trobar tutorials de jocs de taula i curiositats sobre alguns dels jocs més populars.

Què: el web del programa Totjoc.
On: a internet.
Quan: aquestes festes i durant tot l’any.

Més informació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a gener 28, 2023 | 21:36
    Anònim gener 28, 2023 | 21:36
    Hola 👋
  2. Icona del comentari de: Aissa a gener 28, 2023 | 21:37
    Aissa gener 28, 2023 | 21:37
    El meu comentari es catala

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa