Foto: La Setmana del Llibre en Català

Catorze recomana les activitats, des de recitals de poesia i presentacions fins a converses i taules rodones, on es podrà participar i gaudir al Moll de la Fusta, i en el marc de La Setmana del Llibre en Català, durant els dies 16, 17 i 18 de setembre.

La Setmana, que va començar el passat 9 de setembre amb el discurs inaugural de la poeta Antònia Vicens (el podeu llegir aquí), continua amb una àmplia i variada programació d’activitats. En destaquem algunes que podreu gaudir durant el darrer cap de setmana de festival:

Recital de poesia amb Ivette Nadal (divendres 16 a les 13 h, Escenari 2): la poeta i cantautora conversrà amb l’editor Jordi Quer i farà una lectura d’alguns fragments del seu nou poemari, Camí del text, tot un recull de poemes que busquen la bellesa entre les esquerdes viscudes al mateix cos.

Ivette Nadal Foto: Michal Novak

Presentació de La meva primera guia feminista (divendres 16 a les 18:45 h, Escenari 3): la periodista i humorista Ana Polo i la il·lustradora Eva Palomar presenten una obra dirigida a joves de dotze anys on s’aborden temes com el període, els canvis corporals a l’adolescència o el consentiment. Presentat per Abigail Armengol.

Parlem d’amor i desamors I (dissabte 17 de setembre, 16 h, Escenari 3): Salvador Macip, Àngels Bassas i Marta Buchaca conversaran amb Gemma Ventura sobre les diferents formes d’amor que es veuen reflectides als llibres Doble vida i Sis mesos d’hivern i com algunes contingències externes poden modelar la manera de relacionar-se amb altres persones.

Premi Roc Boronat (dissabte 17, 16 h, Escenari 2): lliurament i conversa amb l’autor del Premi Roc Boronat d’enguany, Arià Paco, sobre la seva novel·la Covarda, vella, tan salvatge en què l’autor fa un retrat de la generació millennial, una generació erràtica, atrapada entre el miratge de construir un camí propi i la solitud de trencar amb els llaços de la llar. L’autor conversarà amb la periodista Júlia Bacardit.

Un arbre creix… i la poesia també! Entre paraules, aforismes y poemes (diumenge 18, 11:30 h, Escenari familiar): sessió de lectura participativa en què la conductora anirà llegint els aforismes i poemes del llibre i escrivint en una pissarra les noves paraules que els assistents suggereixin sobre la base de les lletres il·lustrades del poemari que cadascú escollirà en entrar-hi.

Conversa sobre traducció (diumenge 18, 11:30 h, Escenari 1): els traductors Ferran Ràfols Gesa, Lluís-Anton Baulenas, Valèria Gaillard i Mihwa Jo conversaran amb Esteve Plantada sobre les seves vivències i experiències com a intèrprets i posaran sobre la taula les dificultats que traslladar les particularitats d’un llenguatge en un altre.

Què: les activitats programades a La Setmana del Llibre en Català.
On: al Moll de la Fusta de Barcelona.
Quan: els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa