Foto: Facebook La Conca 5.1


Catorze recomana la sisena edició del cicle de debats Visions 5.1 que, organitzat per l’Associació de La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i amb la participació de personalitats de renom del món del vi, el territori i el desenvolupament local, ens convidarà a reflexionar sobre la ruralitat, l’energia, el canvi climàtic i l’enoturisme.

El cicle començarà el dissabte 11 de maig a les 18.00 al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, amb Ruralitats, en què es debatrà sobre la realitat dels territoris rurals i les estratègies amb què es poden dinamitzar i valorar aquests paisatges. El segon debat, Energies, es farà el divendres 31 de maig al Museu de la Vida Rural. Aquesta jornada estarà dedicada a les alternatives energètiques, al medi ambient i al canvi climàtic. El tercer i últim debat es farà el divendres 21 de juny a les 19.00 a la sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc, amb Enoturisme, en què s’explicarà de quina manera es poden atraure visitants i generar una economia local a les zones productores de vi i gastronomia.

Què: Visions 5.1. (aquí podeu veure totes les persones que hi participaran).
On: dissabte 11 i divendres 31 de maig, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí; i divendres 21 de juny, a la sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc.
Quan: dissabte 11 de maig, a les 18.00, divendres 31 de maig, a les 19.00, i divendres 21 de juny a les 19.00.

Més informació.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa