Imatge promocional de l’espectacle «Interferències», de La Banda, Street Groove.


Catorze recomana la novena edició del Barcelona Districte Cultural, el circuit d’espectacles impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona que, durant els mesos de febrer, març, abril i maig de 2021, es pot gaudir gratuïtament en diversos equipaments culturals de la ciutat de Barcelona.

El Barcelona Districte Cultural té la voluntat d’arribar a públics amplis i diversos i ho fa amb una programació heterogènia on conviuen títols adreçats a tota mena de públic, també el familiar, com l’espectacle de dansa Interferències o Kl’aa, la teva cançó, d’Inspira Teatre. Després de l’edició de 2020, marcada per la irrupció de la pandèmia de coronavirus, el circuit no només presenta 27 noves propostes de teatre, dansa, música i circ sinó que també en repesca 17 més que van haver de ser ajornades. A més d’aquestes propostes per gaudir en viu, cal sumar-hi els títols que conformen el Petit Cineclub i el cicle de cinema documental organitzat en col·laboració amb l’In-Edit Festival, i també la vintena d’activitats dedicades només a públic escolar.

Podeu consultar la programació completa del circuit i també de les activitats complementàries (tant presencials com en línia) a través del web de Barcelona Districte Cultural.

Què: Barcelona Districte Cultural.
On: a diversos equipaments culturals de la ciutat de Barcelona.
Quan: durant els mesos de febrer, març, abril i maig de 2021.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa