Des d’on sigui, però al MOT

El festival ofereix gaudir les seves activitats de manera presencial i també virtual


Catorze recomana la setena edició de festival MOT, que tindrà lloc del 18 al 27 de març de 2021 amb seu a Olot i Girona i que també es podrà seguir per internet.

Després que la pandèmia obligués a cancel·lar el MOT 2020, la nova edició en recull el testimoni i en recupera gairebé íntegrament el programa en una edició híbrida que es podrà gaudir presencialment i, per primer cop, també en línia. El MOT 2021 (en podeu consultar el programa completa en aquest enllaç) estarà dedicat als processos creatius de les diferents disciplines artístiques, explicats des de la literatura.

Al MOT 2021, una quarantena d’escriptors i especialistes conversaran sobre les seves experiències creatives i com aquestes conflueixen en la literatura. El públic podrà gaudir d’unes converses úniques, totes elles amb la creativitat de fons, però cada una amb la seva pròpia particularitat. Les converses es podran seguir en aquests dos formats:

Presencialment: al Centre Cultural La Mercè de Girona, el 18, 19 i 20 de març, i a la sala El Torín d’Olot, el 25, 26 i 27 de març, amb inscripció prèvia des del web del festival.

En línia: a través del canal de YouTube del MOT.

Què: el festival MOT 2021.
On: de manera virtual o presencial a les seus d’Olot i Girona.
Quan: del 18 al 27 de març de 2021.

Més informació.

Nou comentari

Diamants
El mapa dels meus astres / si mai estic perdut
Més entrades...
Quan Robert Capa va retratar la guerra a Aitona
Hi havia arribat com a fotoperiodista de la darrera ofensiva de l'exèrcit republicà a Catalunya
Més entrades...