La Fundació Carulla, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya, ha fet entrega de la XXXIX edició dels Premis Baldiri Reixac a escoles i mestres. S’han concedit 9 guardons als centres escolars, de 4.000 euros cadascun, i 5 premis, també de 4.000 euros cadascun, als mestres i professors que treballen per crear projectes d’innovació. Amb això, la Fundació té l’objectiu de reconèixer les iniciatives educatives que contribueixen a la tasca de construir una escola catalana de qualitat.

L’acte l’han presidit la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el president de la Fundació Carulla, Joaquim Coello. Igualment, el vicepresident de la Fundació Carulla, Nicolau Brossa; la directora de la Fundació, Marta Esteve; i el vicerector de la UOC, Carles Sigalés n’han fet l’entrega. Repassem quins han estat els guanyadors dels Premis Baldiri Reixac a escoles i mestres:


4 premis de 4.000 euros d’estímul per a mestres i professors: Instròniks Band; El taller del material; Llums, càmera i poesia! Un projecte didàctic de vídeo poesia; e2TransFoli, el portafoli com a eina d’ensenyament-aprenentatge i avaluació competencial.

1 premi de 4.000 euros al Premi UOC d’Innovació: L’escola es fa un selfie. (Ramon Breu Panyella. Escola Solc de Barcelona)

9 premis de 4.000 euros a projectes globals d’escola: Escola Municipal de Música (Puig-reig, Berguedà), Col·legi Escorial (Vic, Osona), Escola Sadako (Vallcarca, Barcelonès), Centre d’Educació L’Estel (Balaguer, La Noguera), Escola Mansuet (Collbató, Baix Llobregat), Escola Pepa Colomer (El Prat de Llobregat, Barcelonès), Escola Octavio Paz (Navas, Barcelonès), ZER Les Salines (escoles d’Agullana, Biure d’Empordà, Boadella d’Empordà, Maçanet de Cabrenys i La Vajol, Alt Empordà), CEIP Lluís Vives (Ontinyent, País Valencià).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa