Esculpint la vida

La Fundació Vila Casas convoca un premi per impulsar les obres d’artistes contemporanis

Foto: Premis d’escultura Fundació Vila Casas 2015Amb l’objectiu de donar visibilitat i difusió a les obres d’artistes contemporanis, des de fa una dècada, la Fundació Vila Casas cada any convoca de forma rotativa uns premis dedicats a la pintura, a la fotografia i, aquest any, a l’escultura. 

La inscripció s’obrirà el 26 de març fins al 13 d’abril, i està adreçada a totes aquelles persones nascudes o residents a Catalunya que siguin majors de 18 anys. Els participants hauran d’inscriure’s al web i omplir el formulari afegint-hi la fitxa tècnica de l’obra, dues imatges, una breu memòria i el seu currículum.

El tema és lliure i pot acollir-se a l’amplitud de tècniques i suports en què s’expressa l’escultura actual. L’obra que es presenti no podrà superar els 150 × 150 × 150 cm, i el pes màxim serà de 100 kg, tal com s’explica a les bases del concurs.

El comitè d’organització i el jurat, format per Antoni Vila Casas, Arcadi Calzada, Daniel Giralt-Miracle, Antonio Sagnier, Joan Torras i Glòria Bosch, en faran una selecció. El veredicte i el premi es llegiran el 9 de juny al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario de Palafrugell, on l’obra guanyadora estarà exposada fins al 25 de novembre. 

Nou comentari

Coneix la història de les científiques
El CosmoCaixa posa el focus en la imprescindible aportació de les dones al món científic
Més entrades...