Foto: Premis d’escultura Fundació Vila Casas 2015



Amb l’objectiu de donar visibilitat i difusió a les obres d’artistes contemporanis, des de fa una dècada, la Fundació Vila Casas cada any convoca de forma rotativa uns premis dedicats a la pintura, a la fotografia i, aquest any, a l’escultura.

La inscripció s’obrirà el 26 de març fins al 13 d’abril, i està adreçada a totes aquelles persones nascudes o residents a Catalunya que siguin majors de 18 anys. Els participants hauran d’inscriure’s al web i omplir el formulari afegint-hi la fitxa tècnica de l’obra, dues imatges, una breu memòria i el seu currículum.

El tema és lliure i pot acollir-se a l’amplitud de tècniques i suports en què s’expressa l’escultura actual. L’obra que es presenti no podrà superar els 150 × 150 × 150 cm, i el pes màxim serà de 100 kg, tal com s’explica a les bases del concurs.

El comitè d’organització i el jurat, format per Antoni Vila Casas, Arcadi Calzada, Daniel Giralt-Miracle, Antonio Sagnier, Joan Torras i Glòria Bosch, en faran una selecció. El veredicte i el premi es llegiran el 9 de juny al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario de Palafrugell, on l’obra guanyadora estarà exposada fins al 25 de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa